Ellen Pompeo o Patricku Dempseyju i njihovim honorarima za Uvod u anatomiju

Američka glumica Ellen Pompeo, koja ima glavnu ulogu u seriji Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy) već 14 sezona, rekla je ponešto o svojem odnosu s bivšim kolegom Patrickom Dempsyjem te o svojem 14-godišnjem angažmanu na seriji.

> Grey’s Anatomy – vruće gostovanje Bethany Joy Lenz

Premisa ove najpopularnije liječničke serije iz pera Shone Rhimes svima je dobro poznata. S Ellen Pompeo, Sandrom Oh, Justinom Chambersom i  Katherine Heigl u glavnim ulogama, pratimo živote mladih liječnika koji provode toliko vremena u bolnici da se među njima počnu formirati snažne prijateljske i ljubavne veze. Takvi odnosi, naravno, tim više znaju zakomplicirati radnu atmosferu. Živote tih ljudi predstavlja nam mlada doktorica Meredith Grey (Ellen Pompeo), čija je majka nekoć bila iznimno cijenjena kirurginja.

U intervjuu koji je dala za THR, Ellen Pompeo, aka Meredith Grey, otkrila je detalje o svojem profesionalnom odnosu s Patrickom Dempsyjem, aka McDreamyjem. Naime, njih dvoje nikad nisu imali iste honorare, a sada je Ellen o tome iskreno progovorila:

Za mene, prijelomni trenutak za seriju bio je taj što ju je Patrick [Dempsey] napustio [2015.]. Uvijek su ga mogli koristiti kao nešto protiv mene – “Ne trebamo te, imamo Patricka” – to su radili godinama.   Ne znam jesu li isto radili njemu, jer on i ja nikad nismo pričali o svojim ugovorima. Bilo je mnogo puta kad sam pokušala ujediniti snage s njim, no nikad nije bio zainteresiran za to. U jednom trenutku, tražila sam 5,000 dolara više od njega samo iz principa, jer se serija ipak zove Grey’s Anatomy a ja sam Meredith Grey. Nisu mi to htjeli dati. I mogla sam otići, zašto nisam? To je moja serija, ja sam broj jedan. Sigurna sam da sam osjetila ono što mnoge glumice osjete: zašto bi trebala napustiti sjajnu ulogu zbog nekog tipa? Osjećaš se konfliktno, no onda zaključiš: Neću dopustiti da me neki tip izbaci iz vlastite kuće.

Pompeo je također progovorila i o tome kako  je bilo raditi kad je Dempsey otišao.

>> 5 najvećih svađa iza televizijskih kulisa

“Bila sam na Siciliji na odmoru – dugo sam radila i trebalo mi je vrijeme za odmor i rosé — i oni me zovu i navaljuju “A što misliš o ovom liku? A o ovom liku?”, i šalju mi njihove slike. Pomislila sam, jesu li oni jeb**o ludi? Zašto misle da moraju zamijeniti ovu osobu? Nisam mogla vjerovati koliko je brzo studio morao dovesti novi penis tamo”, rekla je Pompeo.

12 sezona popularne serije Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy) dostupne su nam domaćem streaming servisu Pickbox, što znači da ih možete bingeati odmah sad.

Komentiraj

Komentara