Epske premijere na Epic Drama kanalu u travnju

Kanal Epic Drama pripremio je za travanj epske premijere serija. Dok će gledatelji moći gledati sve epizode „Poldarka“ nedjeljom, petkom ih očekuje četvrta sezona serije „Preokret: Washingtonovi špijuni“.

>> Rat svjetova: Mini-serijska adaptacija Wellsovog klasika bit će ”iznenađujuća i puna šokova” (FOTO)

EPSKE POLDARK ČINJENICE

Obarajući rekorde od Ujedinjenog Kraljevstva do SAD-a, mnogostruko nagrađivana povijesna dramka serija Poldark postala je globalni hit. Kada se prvi put prikazala na BBC-ju 2015. godine, privukla je više od pet milijuna gledatelja. Poldark će se na kanalu Epic Drama prikazivati svake nedjelje u 21 h.

Otac mu je mrtav, imanje mu je u rasulu, a njegova voljena Elizabeth zaručena je za njegova rođaka Francisa. Godine 1783. Ross Poldark, veteran Američkog rata za neovisnost, vraća se kući svojim rudnicima kositra u Cornwallu i shvaća da se mnogo toga promijenilo. Odlučivši obnoviti baštinu svog oca i pomoći ljudima u selu, upada u nevolje nakon što spasi Demelzu, djevojku s ulice, i pokuša dobiti nadzor nad rudnicima koje priželjkuje njegov suparnik, gramzivi i arogantni George Warleggan.

Glumci: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Heida Reed, Kyle Soller, Jack Farthing, Ruby Bentall, Richard Harrington

>> Fear the Walking Dead 4: Napokon stiže dugo očekivani crossover!

EPSKE ČINJICE –  Preokret: Washingtonovi špijuni

Ova ratna serija se temelji na knjizi ”Washington Spies: The Story of America’s First Spy Ring” autora Alexandera Rosea, koji je također producent i scenarist serije. Preokret: Washingtonovi špijuni na kanalu Epic Drama prikazivat će se petkom u 21. 45 h. 

Posljednja sezona počinje sa zloglasnim izdajnikom, Benedictom Arnoldom, koji se želi osvetiti Georgeu Washingtonu okupljajući osumnjičene pobunjene špijune kako bi impresionirao svoje nove britanske zapovjednike. Abe Woodhull i ostali članovi ”Culper Ringa” bježe iz Arnoldovih kandži i potkopavaju Kraljevsku vojsku sabotirajući njezine zalihe. Slučajne posljedice prisiljavaju Abea da se pridruži Crvenim mundirima tražeći osvetu. No da bi njegova strana pobijedila, Abe mora zanemariti vlastitu želju za krvoprolićem i ponovno usmjeriti pozornost prema onome što je doista najvažnije: dobiti rat. Abe i članovi ”Ringa” riskiraju sve za pobjedu u Yorktownu. Prisustvujemo rađanju Amerike. A kad se slegne prašina poslije bitke, ostaje zemlja za koju se treba boriti, čak i ako toj borbi možda nikada neće doći kraj…

Glumci: Angus Macfadyen, Jamie Bell, Seth Numrich, Meegan Warner

Komentiraj

Komentara