Fanovi osmislili trailer osme i posljednje sezone Igre prijestolja: Najavljuje se veliki zimski rat (VIDEO)

Fanovi Igre prijestolja ne miruju. Osim što su naširoko popularni po opsežnim web-diskusijama te stvaranju i širenju raznih teorija, fanovi GoT-a poznati su i po svojim multimedijskim djelima i posvetama seriji i knjigama. Posljednji u nizu fanovskih ostvarenja jest zanimljivim i intrigantan ‘trailer‘ koji najavljuje osmu i posljednju sezonu ove kultne, megapopularne serije.

>> Igra prijestolja: Najavljen studijski album popularnih glazbenika u čast posljednje sezone

Veliki rat slijedi

Youtube kanal Stryder HD objavio je klip koji je sastavljen od fragmenata i dužih scena preuzetih iz sedme sezone. Preko scena i Djawadijeve glazbe, isprepliću se glasovi glumica i glumaca, odnosno raznih likova čiju sudbinu pratimo već godinama. Trailer, iako sastavljen od dobro nam poznatih scena, uspijeva u izgradnji napetije atmosfere, intrigira i potiče na razmišljanje o onome što slijedi: veliki zimski rat, konflikt između leda i vatre, sve je bliži.

Osma sezona je još daleko, stoga i ne čudi to što fanovi traže i pronalaze različite načine kako da ‘ublaže’ iščekivanje. Informacije se strogo čuvaju, o detaljima se ne zna doslovno ništa. Stižu samo nejasni i neartikulirani glasovi, medijima kolaju različite spekulacije a svaka je objava glumačke ekipe na društvenim mrežama pod povećalom. No, kako stvari za sada stoje, proći će još neko vrijeme do nekih konkretnijih i sočnijih vijesti iz smjera GoT-a. Do tada se možemo zabavljati isključivo nagađanjima, ponovnim pregledavanjem epizoda i upečatljivih scena, a od sada i trailerima fanova.

>> Nightflyers: Službeni trailer sci-fi horora Georgea R.R Martina stigao s ruba solarnog sustava (VIDEO)

Komentiraj

Komentara