Fanovi raspravljaju o novoj tetovaži Sophie Turner: Je li riječ o spojleru?

Osma je sezona Igre prijestolja još daleko. Nove ćemo epizode čekati još dugo vremena: pretpostavlja se da bi posljednji dio fantastične sage trebao izaći najranije na ljeto 2019. godine. No, fanovi GoT-a poznati su kao zagriženi i nabrijani teoretičari koji duboko, detaljno, a ponekad i pretjerano, iščitavaju skrivena značenja praktički iz bilo kojeg dostupnog materijala i izvora. Nova je meta u tom pogledu Sansa Stark, odnosno glumica Sophie Turner.

>> Igra prijestolja: Najavljen studijski album popularnih glazbenika u čast posljednje sezone

Naime, pomalo bizarna ali i zanimljiva rasprava pokrenula se nakon što je tattoo majstorica Lauren Winzer na svom Instagram profilu objavila fotografiju nove tetovaže mlade glumice. I ta je objava bila sasvim dovoljna da dio fanova (ali i novinara) podigne uzbunu i vikne: spojler! Naime, na novoj tetovaži Sophie Turner istaknut je simbol kuće Stark, ispod kojega je ispisana sad već poznata fraza: ”Čopor preživljava”.

To je samo citat iz prošle sezone… Svi vide da čopor stvarno preživljava, ali to je samo moralni princip prema kojem volim živjeti.

Rekla je glumica, nakon što je upitana da pojasni svoju tetovažu. Fanovi su pak, s druge strane, zaključili da je riječ o spojleru koji otkriva da obitelj Stark preživljava i vlada Westerosom. Zaključak se čini prebanalnim za seriju poput GoT-a, tako da je teorija postavljena na poprilično slabim osnovama. Sumnjamo da je jedna tetovaža dovoljna da razotkrije veliko finale koje iščekujemo. No, u nedostatku novih informacija i materijala, za fanove nema druge: svaki je razlog dovoljan za diskusiju i nabrijavanje.

>> Maisie Williams: GoT neće snimati više različitih završetaka

Komentiraj

Komentara