Fargo: 3. sezona AMC

Premijera: 12. listopada u 22:00
Četvrtkom u 22:00 na kanalu AMC Hrvatska

Glumci: Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon, David Thewlis, Goran Bogdan
Tvorci serije: Noah Hawley

Radnja treće sezone Farga smještena je u 2010. godinu, nekoliko godina nakon prve sezone, odnosno nekoliko desetljeća nakon druge, i prati braću Stussy, starijeg Emmita i mlađeg Raya, a obojicu će utjeloviti Ewan McGregor kojem će ovo biti prva uloga u televizijskoj seriji.

Dvojica braće razlikuju se ne samo po izgledu već i po životima koje vode, pa je tako Emmit okarakteriziran kao zgodan poslovni i obiteljski čovjek koji na svoj život gleda kao na klasičnu priču o ostvarenju američkog sna, dok je njegov mlađi brat Ray oćelav, debeo i poprilično neuspješan, a za svoje nesreće krivi upravo Emmita.

U trećoj sezoni pratimo život para Rayja Stussyja (Ewan McGregor) i Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead), koji su, nakon neuspjelog pokušaja opljačkavanja Rayovog brata Emmita (kojeg je također glumio McGregor), sudjelovali u dvostrukom slučaju ubojstva.

Jedna od žrtava je starac s misterioznom prošlošću čija je polu-kći, Gloria Burgle (Carrie Coon), policajka. U međuvremenu, Emmit pokušava smanjiti svoje veze s čudnom organizacijom od koje je prije dvije godine posudio novac, no tvrtka, čiji su zaposlenici i V.M. Varga (David Thewlis) i Jurij Gurka (Goran Bogdan), imaju i druge planove.