Fargo 3: Uz Ewana McGregora gledat ćemo i Mary Elizabeth Winstead

Nakon odličnih vijesti o potvrđenim glumačkim angažmanima Ewana McGregora i Carrie Coon u trećoj sezoni serije Fargo, saznajemo da će im se na snimanjima pridružiti i Mary Elizabeth Winstead. Američka glumica i pjevačica odigrat će ulogu Nikki Swango, igračice bridža na uvjetnoj kazni koja voli biti barem jedan korak ispred svojih protivnika.

>> FARGO – FINALE DRUGE SEZONE: ČISTA POEZIJA

Radnja treće sezone Farga će biti smještena u 2010., (nekoliko godina nakon prve sezone, odnosno nekoliko desetljeća nakon druge) i pratiti će braću Stussy, starijeg Emmita i mlađeg Raya, a obojicu će utjeloviti Ewan McGregor kojem će ovo biti prva uloga u televizijskoj seriji. Dvojica braće razlikuju se ne samo po izgledu već i po životima koje vode, pa je tako Emmit okarakteriziran kao zgodan poslovni i obiteljski čovjek koji na svoj život gleda kao na klasičnu priču o ostvarenju američkog sna, dok je njegov mlađi brat Ray oćelav, debeo i poprilično neuspješan, a za svoje nesreće krivi upravo Emmita.

>> EWAN MCGREGOR PREDVODI FARGO 3

Ako je vjerovati riječima Noaha Hawleyja, tvorca serije, u novim epizodama nećemo se družiti niti s jednim likom kojeg poznajemo od ranije. Tako će se svježoj glumačkoj ekipi pridružiti i Carrie Coon, koja će glumiti Gloriu Burge, šeficu policije Eden Valleyja i svježe razvedenu majku koja pokušava razumijeti svijet u kojem se ljudi više povezuju sa svojim telefonima nego s osobama ispred sebe. Prošla sezona Farga zaradila je čak 18 Emmy nominacija, a od kreativnog tima koji stoji iza ove serije mnogo se očekuje i u budućnosti. Premijera novih epizoda zakazana je tek za 2017. godinu, a cijelu sezonu emitirat će kanal FX.

>> GLAVNA GLUMICA FARGA BIT ĆE CARRIE COON

Komentiraj

Komentara