Fear The Walking Dead: 3. sezona

Finale sezone: 16. listopada u 22:00

Sve epizode 3. sezone gledajte u vikend maratonu 21. i 22.10. na kanalu AMC Hrvatska

 

Glumci: Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Alycia Debnam-Carey
Tvorci serije: Robert Kirkman, Dave Erickson

 

Treća sezona američke post-apokaliptične serije, horor drame Fear the Walking Dead, koju su stvorili Robert Kirkman i Dave Erickson, premijerno će se prikazati na kanalu AMC Hrvatska. Ova je zanimljiva zombi serija prequel serije Živi mrtvaci (The Walking Dead), koja se temelji na seriji strip knjiga istog imena, autora Roberta Kirkmana, Tonyja Moorea i Charlieja Adlarda.

Pratimo priču disfunkcionalne obitelji koju čine školska savjetnica Madison Clark, njezin dečko Travis Manawa, profesor engleskog jezika, njezina kći Alicia i sin Nick koji je ovisnik, Travisov sin iz prijašenjg braka Chris, Chrisova majka Liza Ortiz i drugi koji im se pridružuju kako apokalipsa napreduje.

U drugoj polovici treće sezone Fear The Walking Dead, Clarkovi i Ottovi postižu nelagodan spor s Nationom. Bivši neprijatelji moraju pronaći način da opstanu zajedno. Napetost se diže na ranču Broke Jaw jer je njihova milicija desetkovana, resursi su slabi i Mrtvi dolaze. Gonzalezova brana, izvor života, veća je nagrada na jugu. Strand je na dnu i treba partnera da iskoristi jedinu valutu u svijetu, ako misli uskrsnuti. U međuvremenu, Daniel svoje vrijeme provodi u službi Loli i brani, ali ne odustaje od duha Ofelije.