Fear The Walking Dead: 4. sezona Premijera 16. travnja u 22 h ekskluzivno na kanalu AMC Hrvatska

 

PREMIJERA 16. TRAVNJA  U 22 H EKSKLUZIVNO NA KANALU AMC HRVATSKA

Originalna AMC-ova serija Fear the Walking Dead vraća se na male ekrane s posljednjom, četvrtom sezonom! Ekskluzivna premijera očekuje nas 16. travnja, u 4:00 poslije ponoći istovremeno s američkom premijerom, kao i u repriznom terminu istog dana u 23:00 sata.

Četvrta sezona, koja će imati 16 epizoda, donosi tamu i svijetlo, teror i milost, plaćenike i kukavice koji će se zajedno suočiti s novom stvarnošću koju donosi svijet zombi serije Fear the Walking Dead. Fanovi ove zombi poslastice nove episode moći će pratiti od 23. travnja svakog ponedeljka u 3:00 ujutro i 22:00.

U novoj sezoni očekuje nas spajanje radnji sestrinkih serija Fear the Walking Dead i The Walking Dead, što su mnogi fanovi zombi apokalipse priželjkivali. Svijet Madison Clark (Kim Dickens) i njezine obitelji gledat ćemo kroz oči nekog novog – Morgan Jones ( Lennie James) priključuje se u posljednjoj sezoni Fear The Walking Dead.

Producenti: Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd, Greg Nicoter

Ekskluzivnu premijeru četvrte, posljednje sezone zombi serije Fear The Walking Dead gledajte od 16. travnja na kanalu AMC Hrvatska!

Komentiraj

Komentara