Fear the Walking Dead: Objavljen prvi trailer pete sezone, vraćaju se i neka poznata lica (VIDEO)

Saga Živih mrtvaca se nastavlja. Mlađa serija, Fear the Walking Dead, ide prema svojoj petoj sezoni. AMC je počastio fanove novim trailerom koji najavljuje nastavak priče koja je, u posljednjih par godina i sezona, doživjela mnoge promjene. Mijenjali su se ljudi iza kamera, a unosili su se i noviteti, obrati i skokovi u samoj priči.

>> The 100: Izašao produženi trailer za šestu sezonu (VIDEO)

Stiže peta sezona

Trailer pokazuje odnos “pobjeda” i poraza, s naglaskom na opasnosti i rizike koji se nalaze u pozadini gotovo svakog postupka protagonista. Istovremeno, trailer najavljuje i povratak Daniela Salazara, ali i Dwighta, koji se pojavljuje prvi put nakon što je napustio “matičnu” seriju Živih mrtvaca.

Ipak, čini se da će povrataka biti još. AMC će, prije izlaska nove sezone, zasigurno objaviti još najmanje jedan trailer, pored ostalih promo materijala. Franšiza Živih mrtvaca neprestano se širi, a kompanija i autori/ce pripremaju još mnogo novog materijala i perspektiva kako bi produbili i proširili (post)apokaliptični svijet. Peta sezona stiže za dva mjeseca: premijera je 2. lipnja.

>> Igra prijestolja: Novi teaser osme sezone najavljuje zmajeve u akciji (VIDEO)

Komentiraj

Komentara