Festival smijeha na Pickboxu

Treba vam čašica smijeha, nešto za podizanje raspoloženja tijekom hladnih večeri… Uz ponudu genijalnih humorističnih serija na Pickboxu bol u trbuhu od smijeha zagarantirana je.

Mrtvo puhalo (Deadbeat)
Ako vjerujete u zagrobni život ili neku drugu vrstu reinkarnacije, serija Mrtvo puhalo donijet će vam sasvim drugu perspektivu te hrpu smijeha vezanu za život nakon smrti. Ako možda niste znali a oduvijek ste željeli – duhovi nemaju potrebu obavljati nuždu, odnosno ići na toalet, ne mogu konzumirati opojna sredstva, a ako ste se ikada zatekli u situaciji gdje je došlo do prekida struje ili problema s elektroničkim uređajima – budite sigurni da duhovi imaju svoje prstiće u tome.

I još jedna bitna informacija – duhovi se mogu dodirivati, međutim ne mogu dotaknuti živuće osobe. Mrtvo puhalo američka je nadnaravna TV serija o vidovnjaku Kevinu Pacalioglu (Tyler Labine) koji rješava razne probleme s duhovima kako bi se, u miru, mogli preseliti u „vječna lovišta“. U poslu mu pomaže najbolji prijatelj i diler drogom Roofie (Brandon T. Jackson).

Mladi djed (Grandfathered)
Sjećate se zgodnog ujaka Jesseja, odnosno Johna Stamosa iz TV serije Puna kuća? Još je zgodan i uspješan u osvajanju dama te vodi uzbudljiv život. No iznenada je postao djed saznavši da ima sina Geralda iz ljubavne avanture koju je imao prije 25 godina a Gerald, naime, ima kćer. Nova obitelj mijenja i njegove životne navike…

Uhvatite maloga (Get shorty)
Kriminalistička komedija mračne atmosfere temeljena na romanu Elmora Leonarda a potom i filmu iz 1995.godine o plaćenom ubojici Milesu Dalyju (Chris O’Dowd) koji se trudi postati producent u Hollywoodu kako bi zadobio povjerenje obitelji i iza sebe ostavio kriminalnu prošlost. Ray Romano u seriji tumači Ricka Moreweathera koji s Milesom ulazi u partnerski biznis.

Get Shorty Season 1 Episode 101

Con Man
Komedija “Con Man” s glumcima Nathanom Fillionom i Alanom Tudykom nominirana je za dvije nagrade Emmy. Serija je na neki način verzija Tudykovih i Fillionovih stvarnih iskustava koja su prikupili kao SF glumci obilazeći konvencije znanstvene fantastike.

Cijelu ponudu humorističnih serija gdje su i legendarni uradci jugoslavenske produkcije poput Boljeg života i Vrućeg vetra, pogledajte na pickbox.tv.

Komentiraj

Komentara