The Flash/The CW

Flash 4: Heroj se vraća! (PROMO VIDEO)

Novi promo za četvrtu sezonu popularne serije The Flash otkriva povratak Barryja Allena (Grant Gustin) u Central City, no kao potpuno drugačiji čovjek od onoga što je nekada bio. Četvrta sezona dolazi za mjesec dana, a nastavit će se nekoliko mjeseci nakon što je završila treća sezona.

>> 6 negativaca iz serija koji su zapravo dobra srca

Fanovi, naravno, nikad nisu sumnjali u Barryjev povratak, on ipak ostaje glavni lik i zvijezda serije. U novom 30-sekundnom promo videu Hero Reborn, naslovljenom  pogledajte koliko su se stvari promijenile prije nego što se Barry vratio doma!

U promo videu možemo vidjeti kako Barry nije onaj stari Barry kakvog poznajemo. Također, nije točno jasno kad se točno vraća, niti koliko ga dugo nije bilo. No čini se kako će se pojaviti vrlo brzo nakon što nova sezona počne, te će njegova osobnost i promjene osobnosti biti važne teme u četvrtoj sezoni. Barry, Iris i Cisco ostaju glavni akteri nove sezone, a pridružit će im se i neki novi zlikovci.

Četvrtoj sezoni popularne serije priključuje se novi lik – Hazard, zlikovica koju će glumiti kanadska glumica Sugar Lyn Beard (Weeds, The Mindy Project, You’re the Worst, Drunk History, Mike and Dave Need Wedding Dates),

>> The Flash 4: Sugar Lyn Beard kao Hazard u novoj sezoni

Nova, četvrta sezona popularne američke serije The Flash originalno će se prikazati na kanalu CW u SAD-u 10. listopada 2017.

Komentiraj

Komentara

Tags