Fox naručio Egzorcista, Smrtonosno oružje, još četiri serije

Evo nas u tjednima kad američki kanala odlučuju što će emitirati sljedeće TV sezone. Ovih ćemo dana doznavati što je produženo, što ukinuto, a što novo ima priliku pokazati se i dokazati pred gledateljima. Fox je donio odluku o šest projekata na kojima se zadnjih mjeseci vrijedno radilo.

>> Damon Wayans Sr. u Smrtonosnom oružju

Kao serije ćemo gledati Egzorcista i Smrtonosno oružje, obje drame iznikle iz legendarnih filmova. Alfonso Herrera i Geena Davis predvode priču o dva svećenika koja pomažu obitelji suočenoj s vražjim opsjedanjem, dok Clayne Crawford i Damon Wayans Sr. preuzimaju uloge od Mela Gibsona i Dannyja Glovera.

>> Intervju: William Friedkin

Fox je naručio i drame A.P.B. i Pitch. U prvoj milijarder Reeves (Justin Kirk) odluči kupiti cijelu policijsku postaju ne bi li smanjio kriminal u Chicagu, u drugoj gledamo Kylie Bunbury kao prvu ženu pozvanu da igra u najvećoj baseball ligi.

>> Top 10 najkontroverznijih filmova svih vremena

Dvije komedije po Foxovu izboru su Making History i The Mick. Making History spada u trend serija o putovanjima kroz vrijeme: troje prijatelja iz dva različita stoljeća balansiraju povijest i moderno doba, prijateljstva i ljubavi. The Mick je pak priča o prevarantici koja mora brinuti o troje razmažene djece svoje sestre, koja je pak zbrisala s mužem milijarderom pred istragom FBI-a.

Komentiraj

Komentara