Fran Drescher indirektno najavila revival Dadilje

Tko se sjeća Fran Drescher u ulozi legendarne Dadilje? Vjerojatno, svi. 145 epizoda i 6 sezona bile su dovoljne da Dadilja uđe u TV anale i postane jedna od najrepriziranijih serija, barem u domaćoj TV ponudi. Naime, rijetki su bili oni trenuci u kojima se ova serija nije nalazila na TV repertoaru domaćih kanala. A sada ćemo, izgleda, ponovno gledati Dadilju, ali ovog ćemo puta gledati jednu ”novu”, modernu verziju serije.

>> 5 krivih i neistinitih stvari u seriji The Crown

Fran i Mr. Sheffield

Naime, Fran Drescher je indirektno najavila povratak Dadilje. Drescher je za Entertainment Tonight govorila o mogućem revivalu serije i kazala je sljedeće:

Radimo na jednom jako velikom projektu. Bit će to jako uzbudljiv projekt za fanove, ali trenutno nemam dovoljno slobode za konkretnu najavu. Bit će nešto jako veliko.

Njena je izjava automatski pokrenula lavinu spekulacija u medijima, a fanovi su odmah krenuli s nagađanjima. Što to Drescher priprema?

Glumica je također kazala da bi dadilja Fran, danas, bila socijalno osjetljivija i angažiranija oko mnogih gorućih pitanja, poput zaštite okoliša i ekologije, zdravlja i civilnih prava i sloboda. Mogući povratak serije nadovezuje se tako na val revivala serija iz devedesetih, val koji već neko vrijeme ”divlja” suvremenom TV produkcijom. Kako god, fanovi serije mogu biti zadovoljni. Između redaka citirane izjave, može se iščitati to da ćemo na Dadilju gotovo sigurno ponovno nailaziti lutajući bespućima malih ekrana. Ponovno. I to, čini se, uskoro.

>> Revival i remake manija: Zašto se (re)produciraju i gledaju naslovi iz 90-ih?

Komentiraj

Komentara