Gdje je Pleme danas?

Australska post-apokaliptična teen serija Pleme (The Tribe) originalno se prikazivala od 1999. do 2003. godine. Ako ste tada bili tinejdžeri, velike su šanse da ste ju gledali.

Kako su sve sezone Plemena upravo stigle na domaći streaming servis Pickbox (govorimo o pet sezona po 52 epizode!), nostalgično smo počeli bingeati pa smo se zapitali i istražili gdje su danas, 15 godina poslije, naši omiljeni likovi. Amber, Bray, Ebony, Lex i ekipa iz Plemena (The Tribe) danas su u tridesetim godinama, a mi vam donosimo pregled gdje su naši najdraži članovi MallRatsa danas! Pleme već danas možete početi gledati na Pickboxu: besplatno se registrirajte na www.pickbox.tv i pogledajte kompletnu ponudu serija!

>> BINGEAJ PLEME (THE TRIBE) NA PICKBOXU

6. Amber – Beth Allen

U Plemenu – Amber je jedna od najosjećajnijih članica MallRatsa, te se borila za novi svijet u kojem vlada pravednost i jednakost. Otkad je prvi put vidjela Brayja, zaljubila se u njega. Također, bila je popularna i radi dosta dobrog stila.

Danas – Glumica Beth Allen još se uvijek bavi glumom. Glumila je u nekoliko Power Rangers serijala, te u Shortland Street u kojoj je glumila šest godina. Simpatično je kako je još uvijek najbolja prijateljica s Antoniom Prebble, koja glumi Trudy u Plemenu.

5. Ebony – Meryl Cassie

U Plemenu – Ebony je bila najjača zločinka u seriji, puna samopouzdanja, seksi cura koja je znala kako se probiti. Iskoristila je Zoota da dobije moć, iskoristila je Lexa da dobije moć, organizirala je rat protiv Odabranih… dosta žestoka cura.

Danas – Meryl je divna pjevačica, te je pridonjela soundtracku cijele serije. Od sezone dva nadalje, Meryl pjeva naslovnu pjesmu. Danas redovito nastupa sa svojim sestrama Megan i Monique (koje se također pojavljuju u seriji).

4. Trudy – Antonia Prebble

U Plemenu – Trudy je bila trudna 14-godišnjakinja, što je situacija koja je teška i u svijetu u koji nije zahvatila post-apokalipsa zbog misteiroznog virusa. No Trudy uspije roditi i prebroditi postporođajnu depresiju.

Danas – Antonia je nastavila baviti se glumom te je glumila u asutralskim serijama poput Outrageous Fortune i Anzac Girls, nakon što je, naravno, glumila u Power Rangersima. Glumila je i u kazalištu, te je imala glavnu ulogu u Cabaretu.

3. Bray – Dwayne Cameron

U Plemenu – Bray je onaj zgodni, misteriozni dečko na skejtu. Kada konačno osvoji srce svoje jedine ljubavi – Amber, njih dvoje rade zajedno kako bi vodili MallRatse. Ipak, ima tu još svega što nas očekuje s Brayjem i borbom protiv virusa, do sezone tri kada ga otmu Technosi…

Danas – Dwayne opisuje samog sebe kao umjetnika/glumca/scenarista/redatelja. Glumio je u nekim kratkim indie filmovima, serijalima Power Rangers, Shortland Street i The Cult te u reklami za Skittlese. Producenti ove reklame dobro su skužili spiku, Bray je sladak koliko i Skittlesi.

2. Lex – Caleb Ross

U Plemenu – Protuteža Brayju, Lex je u Plemenu onaj zločesti, divlji dečko koji postepeno otvara svoje srce. Unatoč povremenim šovinističkim ispadima, uspio je imati tri ozbiljne veze  – sa Zandrom, Tai San i Sivom.

Danas – Caleb se nažalost prestao baviti glumom. Ipak, 2013. godine pojavio se u dokementarcu  Last Dogs of Winter u kojem se otkriva kako se preselio u Manitobu s eskimskim psima, gdje je proveo tri godine.

1. Tai-San – Michelle Ang

U Plemenu – Tai-San  je spiritualna, mistična, poznaje biljke i zna što želi. Imala je divlju stranu, zbog čega ju je privukao Lex. Nestala je nakon treće sezone, te se kratko pojavila kao jedna od Technosa, no onda joj se opet gubi svaki trag.

Danas – Michelle je i danas bavi glumom, te je glumila u seriji Neighbours,  MTV-evjoj seriji Underemployed, a imala je i manje uloge u serijama poput  Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy) i Drop Dead Diva.

Ako vas je oprala nostalgija, suosjećamo. Ako niste nikad gledali Pleme (The Tribe), blago vama! Nemate pojma što vas sve čeka! Sve sezone ove slatke postapokaliptične teen serije nalaze se na Pickboxu, a registracija je besplatna. Izaberi jedan od tri Pickboxova paketa u ponudi i bingeaj Pleme (The Tribe) kad god želiš!

Komentiraj

Komentara