Get Shorty: Stiže druga sezona odlične kriminalističke komedije

Ekskluzivna premijera druge sezone odlične kriminalističke komedije na Pickboxu

Druga sezona mračne komedije Uhvatite maloga (Get Shorty) stiže na Pickbox svakog ponedjeljka, od 24. rujna, odmah nakon američke premijere! Nakon što smo odgledali prvu sezonu ove duhovite, zabavne, ali jednako tako i tmurne kriminalističke serije temeljene na istoimenom romanu i filmu, s Johnom Travoltom u glavnoj ulozi, iz 1995. godine, druga sezona, osim novih glumačkih imena poput Stevena Webera, Andrew Leeds i Felicity Huffman, donosi i nove nevjerojatne kriminalističke zaplete s upitnim raspletima.

>> Crvena kraljica: Nova serija temeljena na istinitoj priči o misterioznoj sovjetskoj manekenki

Podsjetimo – priča je to o plaćenom ubojici iz Nevade, Milesu Dalyju (Chris O’Dowd) koji je pokušao postati slavni filmski producent u Hollywoodu kako bi ostavio kriminal iza sebe i uspio ponovno zadobiti povjerenje svoje obitelji. Mijenjajući karijeru, Miles upoznaje propalog producenta niskobudžetnih filmova, Ricka Moreweathera (Ray Romano), koji postaje njegov poslovni partner.

 „Volim igrati čudovišta i grozne karaktere, uvijek me to privlačilo“, rekao je Chris O’Dowd. „Iako, nikada nisam bio fan nasilja i ne osjećam se ugodno dok gledam nasilje. Tako da je ova serija katkada bila težak posao. Ipak ne mislim da je Miles prirodno nasilan karakter. On pokušava biti nenasilan i osjećati se dobro kada je to moguće.“

U drugoj sezoni Miles Daily bori se da ostvari svoje ambicije kao producent filmova i obiteljski čovjek, no njegov napredak u karijeri ugrožen je kada njegov partner Rick pristane da ga ozvuči FBI.

Prljavije i nasilnije od filma

Ray Romano, kojeg šira publika poznaje iz humoristične serije Svi vole Raymonda, o svojoj ulozi u seriji rekao je: „Zabavno je igrati čovjeka koji je pomalo očajan, izmučen i anksiozan – jer svi smo mi pomalo takvi. Veliki sam obožavatelj filma Get Shorty, ali ovo je bilo drukčije od filma, i prljavije. Sada sam malo više u ljudskim dramama. No naravno, volim i komedije tako da je miks ta dva žanra za mene odlična stvar. A svi znamo koliko je teško to postići.“

Svi glumci slažu se u jednome – u usporedbi s filmom, serija je daleko prljavija i nasilnija. „Zamislite da posjećujete isti bar u različito vrijeme tijekom tjedna. Film je kao kada odeš u bar subotom navečer kada su svi u svom najboljem izdanju, kao i sam bar. Mi, odnosno serija, dolazi četvrtkom u 3 ujutro kada je pod ljepljiv, kada se svađate sa svojom djevojkom, a upravo treba stići i račun koji ne možete platiti“, izjavio je Chris O’Dowd.

Nove epizode druge sezone ove mračne, ali zabavne kriminalističke serije gledajte svakog ponedjeljka, od 24. rujna, odmah nakon premijernog prikazivanja u Americi – samo na Pickboxu.

>> Izgubljeni (The Lost): 5 nezaboravnih citata kultne serije koje ćemo uvijek pamtiti

Komentiraj

Komentara