Gilmorice: Sookie se ipak vraća!

Happy ending! Nakon mjeseci nagađanja, neugodnosti i napetosti, Melissa McCarthy potvrdila je da ćemo je ipak vidjeti u novim nastavcima Gilmorica. Glumica je u show Ellen DeGeneres rekla kako su upravo dogovorili njezino pojavljivanje u Stars Hollowu.

>> Gilmorice: Vraćaju se Lorelai, Rory, Luke, Emily, Kirk i Lane

Sjećamo se, najprije je autorica Amy Sherman-Palladino rekla kako Melissa ima previše obaveza da bi se pridružila ekipi četiri filma. Onda je McCarthy izjavila kako je nitko nije ni zvao. Onda su svi bili uvrijeđeni, fanovi najviše. Srećom se Melissin raspored malo oslobodio, a mjesta u Gilmoricama za nju naravno uvijek ima.

>> Negativci dobra srca

Imamo još nešto malo novih detalja o Gilmoricama: čini se da Rory predaje – srednjoškolcima? Studentima? Što je s novinarskom karijerom? Osim toga, kažu da Lorelai i Luke, iako smo ih ostavili zajedno na kraju serije, ni nakon osam godina još nisu svoju vezu odveli pred svećenika/matičara. Zašto?!

>> 9 najiritantnijih likova iz serija

A one četiri famozne riječi s kojima je autorica Amy uvijek namjeravala završiti Gilmorice, i koje izmijene Lorelai i Rory? Glavna glumica Lauren Graham kaže da njoj izgledaju više kao cliffhanger nego kao zaključak. Okrutni su. Jedva čekamo.

Komentiraj

Komentara