Gomorrah: Trailer četvrte sezone najavljuje nove spletke, saveze i sukobe (VIDEO)

Završetak treće sezone nas je šokirao. Iako smo se kroz epizode navikli na gubitke važnih likova, razrješenje zasad još ne sasvim jasne spletke između napuljskih klanova, Gennyja i Cira protresla je same temelje serije i otvorila prostor za nepredvidljivost novih epizoda odlične Gomorre. A one su, praktički, iza ugla.

>> Gomorrah: Seciranje napuljske mafije u stilu Žice i Sopranosa (RECENZIJA)

Nekada besmrtni Ciro

Briljantna talijanska serija o napuljskoj Camorri nastavlja svoj put i približava se četvrtoj sezoni. Od kraja prošle sezone, fanovu su na iglama: mnogi su neugodno iznenađeni scenarističkim rješenjem, a diskusije o posljedicama završne scene prate ovaj dugi period iščekivanja nastavka. Sky Atlantic je objavio službeni trailer nove sezone. Video najava je otkrila samo fragmente novih epizoda, a i to je bilo dovoljno za nabrijavanje publike.

Ukratko, Gennaro Savastano je, tako reći, opet na početku. Sam je, izoliran, okružen klanovima čija moć i utjecaj raste kontinuirano. Razvoj njegova lika je fascinantan. Dok je na početku bio razmaženi sin mafijaškog šefa, klinac bez izgledne budućnosti u sistemu Camorre, Gennaro je izrastao u snalažljivog, lukavog i dalekovidnog igrača. No, sad će ponovno morati izgraditi svoj put. Hoće li uspjeti, i kako će to izgledati, saznat ćemo uskoro: četvrta sezona Gomorre izlazi 29. ožujka!

>> Mjesečni pregled noviteta na Pickboxu: Agatha Christie: The ABC Murders, Vikinzi, The Truth About Harry Quebert Affair…

Komentiraj

Komentara

Tags