©2015 Fox Broadcasting Co.

Gothamovci Morena Baccarin i Ben McKenzie uplovili u bračne vode

Nakon sedam mjeseci zaruka, Morena Baccarin i Ben McKenzie, kolege iz popularnije serije Gotham, uplovili su u bračne vode u petak, na Morenin 38. rođendan. Veliki događaj slavio se u botaničkom vrtu u Brooklynu, New Yorku. Vjenčanje je bilo intimno i prisustvovali su samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Gordon i Lee/Gotham

>> Batman raste, Gotham ide u četvrtu sezonu

Brazilsko-američka glumica Morenu Baccarin poznata je po ulogama u SF serijama Firefly, SG-1, ali i filmu Deadpool. Za svoju ulogu u seriji Domovina (homeland) nominirana je za nagradu Emmy 2013. godine.

Morena Baccarin u SF seriji Firefly

Benjamin McKenzie Schenkkan, poznat i kao Ben McKenzie, američki je glumac, koji je osim portretiranja detektiva Gordona u Gothamu,  najpoznatiji po ulozi Ryana u američkoj dramskoj seriji OC.

Veza između Morene i Bena otkrivena je  u rujnu 2015., kada su viđeni na afterpartyju za nagrade Emmy. U ožujku prošle godine, novopečeni bračni par dobio je svoje prvo dijete – kći Frances Laiz Setta Schenkkan, koja sada ima 15 mjeseci.

Ben McKenzie u seriji OC

>> VIJESTI IZ GOTHAMA (VIDEO)

Prije nego što je Frances rođena, Baccarin je rekla za McKenzieja: “Ben je presladak. Jako je lijepo raditi sa svojom boljom polovicom, posebice kad si trudna jer znaš da ćeš dobiti posebnu pažnju.” McKenzie je pak, prije nego što se Frances rodila,  za People rekao kako je zaista htio postati otac. “Jako se veselim svemu tome, pelenama, svemu!” Baccarin ima još jedno dijete iz prijašnjeg braka, 3-godišnjeg sina Juliusa s bivšim mužem Austinom Chickom.

Komentiraj

Komentara