Grad polarnih medvjeda na Viasat Nature

Druga sezona serije Grad polarnih medvjeda na kanalu Viasat Nature, koja kreće u ponedjeljak, gledatelje vodi u opasan svijet vodiča Kelseyja Eliassona i Dennisa Compayrea.

Svake jeseni tisuću izgladnjelih polarnih medvjeda željnih tuljanova mesa prolazi kroz grad Churchill u Manitobi na dalekom sjeveru. Broj stanovnika tada raste s 800 na 10.000 s dolaskom turista koji žele doživjeti jedinstveni susret s polarnim medvjedom.

Naoružan samo signalnim pištoljem Kelsey Eliasson vodi turiste među veličanstvene medvjede. U strastvenoj potrazi za pustolovinom prilazi im sve bliže odlučan u tome da zaštiti svoje klijente kao i medvjede.

>> Egzotični kućni ljubimci iz hollywoodske šume

Njegov prijatelj i mentor Dennis Compayre šaptač je medvjedima koji uspijeva smiriti medvjede i mještane. Bivši hipi i zavodnik Brian Ladoon možda nije vodič, ali vodi atrakciju – psetarnicu za eskimske pse koja privlači znatiželjne medvjede i turiste.

>> 5 preslatkih fotografija Ryana Goslinga i njegovog psa

Zajedno se moraju brinuti o sigurnosti svojih klijenata dok im omogućavaju uzbudljive susrete s dvije vrste najfascinantnijih stvorenja u prirodi, polarnim medvjedima i bijelim kitovima. Grad polarnih medvjeda  gledajte od ponedjeljka, 11. prosinca u 19 h  na kanalu Viasat Nature.

Komentiraj

Komentara