Handmaid’s Tale: Margaret Atwood želi Drakea u sezoni 2

Spisateljica i autorica romana Sluškinjina priča (Handmaid’s Tale) Margaret Atwood željela bi da kanadski reper Drake gostuje u drugoj sezoni! Glavna protagonistica serije je sluškinja Offred, koju glumi Elisabeth Moss, dok je njena pratilja Ofglen bivša Gilmorica Alexis Bledel.

Za razliku od drugih distopijskih priča koje u zadnje vrijeme imamo prilike gledati, Sluškinjina priča protagonistički fokus stavlja na žene te mogućnost ženskog otpora i emancipacije.

>> Sluškinjina priča: Nastanak distopijskog društva, ali i ženskog pokreta otpora (TRAILER)

U razgovoru za Boston Review, spisateljica Margaret Atwood rekla je kako bi se Drake sigurno odmah uklopio u dio serije koji se odvija u Kanadi. U ovoj distopijskoj priči, Kanada postaje utočište za muškarce, žene i djecu koji bježe od opresivnog Gileada (bivši SAD).

>> Sluškinjina priča (The Handmaid’s Tale): Kako jedna serija utječe na politiku

“Ne bi li bilo zabavno kad bi Drake imao cameo ulogu u drugoj sezoni Sluškinjine priče? (…) Eto. Ubacit ću tu bubu u uho Bruceu Milleru, izvršnom producentu serije, pa ćemo vdjeti što on može napraviti. Jer naravno, serija se snima u Torontu. Možda Drake može pomoći nekoga prokrijumčariti?”

Aubrey Drake Graham, poznatiji kao Drake, kanadski je reper, pjevač i glumac. Postao je poznat po svojoj ulogi Jimmyja Brooksa u kanadskoj teen seriji Degrassi: The Next Generation (2001.-2015.). 

Drake bi se zasigurno mogao pronaći u kanadskom dijelu Sluškinjine priče, a vidjet ćemo što će izvršni producent Miller reći na ovu ideju.  Druga sezona dolazi tek u proljeće 2018. no do tada, evo što bismo mogli znati o novoj sezoni:

>> Sluškinjina priča (The Handmaid’s Tale): Sve o drugoj sezoni

Komentiraj

Komentara