Hannibal 4: Bryan Fuller ima zanimljivu ideju za novu sezonu

Bryan Fuller, izvršni producent i tvorac psihološke dramske serije Hannibal, podijelio je zanimljivu ideju za radnju potencijalne četvrte sezone. S Madsom Mikkelsonom u glavnoj ulozi, Hannibal nije imao veliku gledanost za vrijeme prve sezone, no serija je unatoč tome uspjela sveukupno doživjeti tri sezone, prije nego što je ukinuta 2015.,  i stvoriti predanu bazu fanova koji se nazivaju i Fannibali.

>> Hannibal 4: Bryan Fuller vodi sve ozbiljnije razgovore o nastavku serije u drugačijem obliku

Idejni začetnik serije Bryan Fuller i prije je otvoreno govorio o tome kako želi nastaviti raditi na priči o Hannibalu, a sada je s fanovima podijelio svoju ideju za moguću četvrtu sezonu:

“Upravo sam dobio odličnu ideju za četvrtu sezonu. Postoji zanimljivo poglavlje o odnosu između Willa Grahama i Hannibala Lectera kojeg bi bilo zanimljivo obraditi. Podijelio sam ovo s obojicom glumaca, i oni su jako zagrijani za to. Postoji cijela priča s Margot Vegner (Katie Isabelle), za koju znamo da je maja Vergerovog nasljednika i u kontroli Vergerove mesne industrije. Htio sam da ona bude kao Joan Crawford  kad kaže ljudima iz Pepsija – “Nemojte se zaje**vati sa mnom ,dečki”. To bi se definitivno tematiziralo u novoj sezoni, kako Margot Verger kao zgodna i moćna lezbijka ruši mesnu industriju.” – rekao je Fuller.

>> Mala Hannibalova kuharica

Mommie Dearest (1981) – Joan Crawford (Faye Dunaway) na sastanku s nadzornim odborom Pepsija 

Margot Verger upoznali smo u drugoj sezoni kao sestru sada pokojnog psihopata Masona Vergera, koji je na neke načine bio gori čak i od Hannibala. Sad kad je Mason mrtav, otvara se prostor za priču koju navodi Fuller, gdje Margot preuzima potpunu kontrolu na obiteljskim carstvom.  Također, zanimljiva je i činjenica da su obojica glumaca – Mads Mikklesen i Hugh Dancy “jako zagrijani” za četvrtu sezonu.

>>Mads Mikkelsen priželjkuje nastavak Hannibala

Kad je Fuller prije javno govorio o idejama za četvrtu sezonu, spominjao je remake Kad jaganjci utihnu. No nije uspio dobiti dopuštenje za korištenje materijala iz knjige zbog zakonodavnih zavrzlama oko autorskih prava s istoimenim filmom iz 1991. godine.

>> KAD JE BAL, NEK JE KANIBAL: INTERVJU S HANNIBALOM (VIDEO)

Ne zna se hoće li nova Fullerova ideja biti dodatna sezona već postojećem prijedlogu za remake popularnog filma, ili je to ideja koju je zamislio umjesto Jaganjaca.

Komentiraj

Komentara