Have A Good Trip: Celebrityji pod halucinogenima (TRAILER)

Netflix je 1. svibnja objavio najavu za novi dokumentarni film o upotrebi, vrlinama i štetnosti psihodeličnih droga koje izazivaju halucinacije. Kako ne bi prošlo nezapaženo, tvorac je odlučio da će svoja iskustva podijeliti poznati glumci, komičari i glazbenici.

A kakav je bio tvoj trip?

Kako je navedeno u sadržaju „Have A Good Trip“ će istražiti razloge za i protiv korištenja droge, samu znanost iza određenih supstanci, povijest i budućnost te kulturalni utjecaj. Također će se obraditi pitanja poput: „mogu li halucinogeni pomoći u tretiranju depresije i mogu li nam pomoći da se suočimo sa svojom smrtnošću“. Sve će to biti prikazano kroz intervjue s poznatim osobama i interesantnim i humorističnim ilustracijama događaja, odnosno njihovih iskustava. Tu ćemo primjerice vidjeti kako su stabla i trava ragovarali sa Stingom ili kako je Thomas Lennon mislio da ga svi pokušavaju ubiti.

Korisnici halucinogena

Novi dokumentarni film okupio je impresivnu postavu različitih glumaca, komičara i glazbenika. Neki su manje poznati mlađim generacijama, a neke gledamo ili slušamo svakodnevno. Tako će svoja iskustva podijeliti legendarna Carrie Fisher (Ratovi zvijezda), Will Forte (Nebraska), Sarah Silverman (Krš i lom),  Thomas Lennon (Reno 911!), Natasha Lyonne (Orange Is the New Black), ASAP Rocky, Sting i mnogi drugi, dok će uz njih u ulozi voditelja ili komentatora sudjelovati Adam Scott i Nick Offerman (Parks and Recreation).

Konačno, tvorac i redatelj ovog zanimljivog dokumentarca i cijelog koncepta je dobitnik Emmy nagrade Donick Cary, poznat po radu na Simpsonima, Silicijskoj dolini, Novoj curi i Parks and Recreation. Na temelju navedenih radova, pošteno je zaključiti da bi ovaj dokumentarac mogao doživjeti veliki uspjeh.

Premijera dokumentarnog filma Have A Good Trip: Adventures in Psychedelics će biti na online platformi Netflix, 11. svibnja. U međuvremenu pogledajte najavu.

Ivana Krmpotić

>> Evil: Serija koja otkriva što leži iza nadnaravnog

Komentiraj

Komentara