Hidden: Mračan urbani fantasy triler nova je serija koju morate gledati

Ništa nije onako kako se čini u švedskom fantasy-trileru Hidden (2019.) koji je upravo stigao na domaći streaming servis Pickbox NOW. Očekuju vas mračne tajne, neočekivani identiteti i nadnaravne sile u zadivljujućoj modernoj Švedskoj.

>> Blood: Zašto morate gledati irsku krimi seriju o zakopanim obiteljskim tajnama

Spojem paranormalnog, tvrdog realizma i psihološke drame, ova uzbudljiva serija bavi se pitanjem kako je to biti autsajder. Inspirirana skandinavskom kulturom i nordijskom mitologijom, serija Hidden priča je o onima koji se ne uklapaju u kalup normalnog društva.

>> Carnival Row: Orlando Bloom oduševit će vas u novoj neo-noir fantasy seriji

STOCKHOLM VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI

Hidden se temelji na romanu istog imena pisca Filip Alexandersona. U glavnoj je ulozi August Wittgenstein (The Crown) koji tumači ulogu Jonasa, studenta prava koji doživi ozbiljnu nesreću koja će mu promijeniti život. Postaje očito da ga netko pokušava uloviti i on je prisiljen pobjeći u štokholmske sjene sa svojom bivšom curom Rebeckom (Josefin Ljungman). Otkriva da nije ljudsko biće te pokušavajući otkriti svoje podrijetlo, otkriva sasvim novi svijet.

U međuvremenu bivšu policajku Vivecu Eldh (Izabella Scorupco) zaposli tajno društvo da istraži seriju brutalnih ritualnih ubojstava koji u njezin život vrate događaje iz prošlosti. Kako se priča otkriva, tako se Jonasov put isprepleće s Vivecinim, što ih vodi do skrivenih tajni.

Nadnaravne sposobnosti, tajna društva, jurnjave automobilima, klanovi ratnika i zadivljujuća energetska polja i još mnogo uzbuđenja očekuju vas u ovoj švedskoj fantasy-poslastici.

Mračan švedski fantasy- triler Hidden gledajte odmah na Pickbox NOW!

>> NEM Zagreb: Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura

Komentiraj

Komentara