His Dark Materials: Premijera nove HBO serije

Adaptacija istoimene nagrađivane trilogije Philipa Pullmana koja se smatra modernim remek-djelom maštovite fikcije, nova HBO serija Njegova mračna građa (His Dark Materials) imat će premijeru 4. studenoga na HBO GO-u. U utorak, 5. studenoga gledatelje očekuje i premijera na HBO kanalu u 20.00h. Nove epizode bit će emitirane na HBO-u utorkom u istom terminu, a dan ranije će dolaziti u HBO GO ponudu.

 

>> The Boys sezona 2: Sve što trebate znati o novoj sezoni anti-superherojske serije

Serija prati prate Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru mladu ženu iz drugog svijeta. Lyrina potraga za otetim prijateljem otkriva mračnu zavjeru koja uključuje ukradenu djecu i pretvara se u potragu za poimanjem misterioznog fenomena zvanog Prašina. Dok putuje svjetovima, uključujući i onaj koji nam je poznat, Lyra upozna odlučnog i odvažnog dječaka po imenu Will. Zajedno susreću izvanredna bića i opasne tajne, a sudbine i živih i mrtvih u njihovim su rukama.

Uz Dafne Keen u glavnoj ulozi, u seriji glume i Ruth Wilson (dobitnica Zlatnog globusa za ulogu u seriji „Preljub“), Lin-Manuel Miranda (dobitnik Tony nagrade za mjuzikl „Hamilton“), James McAvoy, Clarke Peters, James Cosmo, Anne-Marie Duff, Will Keen i Ariyon Bakare.

Izvršni producenti serije su Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins i Julie Gardner za Bad Wolf,  Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Otto Bathhurst, Deborah Forte, Toby Emmerich i Carolyn Blackwood za New Line Cinema, kao i Ben Irving i Piers Wenger za BBC One.

>> Hokus Pokus: 5 razloga za gledanje kultnog fantasy klasika za Noć vještica

Komentiraj

Komentara