GOTHAM ©2015 Fox

Hoće li Barbara u novoj sezoni Gothama postati Harley Quinn?

Što je sljedeće za Barbaru Kean (Erin Richards) u Gothamu, pitanje je na koje bi odgovor željeli dobiti mnogi fanovi. Samo su neki likovi u seriji prošli kroz takve drastične promjene kao Barbara. U prvoj sezoni, gledamo je kao milu i dragu zaručnicu Jima Gordona. U trećoj sezoni gledamo kako Barbara postaje jedna od najzanimljivijih zlikovaca, pa se mnogi fanovi pitaju je li ona zapravo Gothamova verzija Harley Quinn.

Richards i sama potvrđuje kako su se vodili određeni razgvoori o Harley Quinn, no također je rekla kako bi se trebala dogoditi  potrebna velika promjena za Barbaru kako bi to uopće imalo smisla.  No kako Gotham voli ignorirati Batmanovu mitologiju i stvarati alternativne verzije (i toga se ne srame), nije toliko nevjerojatno za povjerovati da bi Barbara mogla biti Harley Quinn.

Erin Richards kao Brbara Kean

>> Californication dom prodan za 14,6 milijuna $

Producent i scenarist Danny Cannon u razgovoru za CBR odbio je potvrditi ili demantirati moguću transformaciju, no nagovijestio je promjenu u Barbarinom liku do kraja treće sezone.

“Ne mogu. Zaista ne mogu. Sve što vam mogu reći je da je jako lijepo raditi s Erin. Razlog zbog kojeg smo promijenili njezin lik je što smo znali da ona to može. Mislili smo, ne možemo je držati na jednom mjestu. Moramo razvijati taj lik. Pa će se to sada opet dogoditi. To je sve što vam mogu reći.”

>> The X Files se vraćaju! Naručeno 10 novih epizoda

No, kod Gothama se nikad ne zna. Scenaristi ponekad povedu priču u totalno neočekivanom smjeru. Fanovi će morati pričekati razvoj treće sezone. Kako Gotham prkosi tradicionalnoj Batman mitologiji, pretvaranje Barbare u Harley Quinn potencijalno bi mogao biti nepopularan čin kod fanova i stripa i serije.

Drugi dio sezone 3 počeo je jučer, 24. 4. s epizodom  “How The Riddler Got His Name”.

Komentiraj

Komentara