Tamerlane -- Elizabeth secretly travels to Iran in an attempt to prevent a coup that could impact President Dalton's administration. Also, she brings her staff up to speed on the investigation into Marsh's death, on MADAM SECRETARY, Sunday, March 15 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Elizabeth McCord (Téa Leoni), shown. Photo: CBS ©2014 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Hoće li se smiriti američko-ruske tenzije?

Saznajte u novoj epizodi Državne tajnice

Čini se da ni u petoj epizodi Državne tajnice (Madam Secretary) koja ekskluzivno stiže na Pickbox ponedjeljkom u 21 sat neće biti mira između Rusije i Amerike. Američka državna tajnica kao ni cijeli američki državni vrh ne mogu se pomiriti s viješću da je ruski predsjednik mrtav i da će ga po svemu sudeći na vlasti naslijediti njegova žena Maria koja ima vrlo konkretan plan zauzeti zapadnu Ukrajinu.

Prema procjeni američkih političara, obični Rusi su u velikoj zabludi što se tiče potencijalnog napada Ukrajine na Rusiju pa su osmislili plan pokretanja televizije koja će Rusima donositi vijesti koje nisu puka propaganda. U jeku ove krize na vrata Elizabeth McCord (Tea Leoni) pokucat će i ukrajinski predsjednik koji želi da njegova zemlja hitno uđe u NATO jer se drugačije neće moći obraniti od ruske invazije. S izopačenom ruskom predsjednicom Mariom Ostrov i staloženom državnom tajnicom Elizabeth McCord koja izvrsno reagira u kriznim situacijama, nikako se ne može dogoditi mir.

gumb

U petoj epizodi koja stiže samo 24 sata nakon američke premijere, prvi saznajte hoće li se smiriti američko-ruske tenzije ili ovi događaji mogu biti okidač za početak Trećeg svjetskog rata. U seriji koju je producirao Morgan Freeman iz epizode u epizodu drame i napetosti je sve više.

Komentiraj

Komentara