Horor triler na majčin dan: Objavljen trailer filma „Bježi“

Prošli je tjedan objavljen prvi trailer i plakat novog horor triler filma Bježi (Run), u čijoj je glavnoj ulozi poznata američka glumica Sarah Paulson (Američka horor priča, Bird Box, Glass). Film je režirao mladi Aneesh Chaganty, koji je debitirao uspješnim trilerom Searching.

Radnja prati mladu Chloe Sherman (Kiera Allen), kći koja je zbog teškog poroda prisiljena biti u kolicima, i njenu hiperprotektivnu majku Diane Sherman (Sarah Paulson). Naime, majka je svoju kćer odgajala u izolaciji i kontrolirala svaki aspekt njenog života, što u konačnici počinje brinuti Chloe. No, istraživanjem sebe i svoje majke, Chloe pronalazi zabrinjavajuće i strašne informacije.

Novi talent trilera

Redatelj ovog filma, Aneesh Chaganty, također je i kreator poznatog i nagrađivanog filma Searching, koji je posebno zanimljiv po inovativnom načinu snimanja. Naime, nijedna scena u filmu nije prikazana na tradicionalan način, već je prilagođena glavnoj tematici filma: društvenim mrežama. Tako se kadrovi sastoje od snimaka web kamere, snimanja zaslona, isječaka prenošenih s tv postaja, itd., dok konstantno sjedite na rubu stolca. Time je Aneesh, moglo bi se reći, postao pionir u novom načinu snimanja i uređivanja filma.

Iako je po traileru vidljivo da Bježi nije snimljen na isti način, svakako ga s radošću očekujemo, jer se ipak radi o novom imenu u svijetu trilera.

>> “Krimi laganini” na Pickbox TV kanalu

Bježi službeno izlazi na prigodni datum, 8. svibnja (Majčin dan), a do tada možete pogledati trailer:

Piše Ivana Krmpotić

>> Časni sud (Your Honor): Izraelska kriminalistička serija koju nećete moći prestati gledati

Komentiraj

Komentara