House of Cards: Claire Underwood u hlačama baš kao Hillary Clinton

Ako ste počeli gledati petu sezonu Kuće od karata (House of Cards), možda ste primijetili kako se Claire Underwood (Robin Wright) drugačije odijeva nego u prijašnjim sezonama. Naime, Claire je zamijenila suknje s hlačama – novi look koji je namjerno promijenjen kako bi odgovarao njezinom novom rangu.

>> Kuća od karata 5: Pogled u novu sezonu (FOTO)

Robin Wright kao Claire Underwood/House of Cards

Novi look Claire Underwood inspiriran je Hillary Clinton, čije su hlače bile jedna od tema na prošlogodišnjim izborima. Dizajner serije Kemal Harris za Vanity Fair je rekao kako je Claire uvijek koristila svoj izgled za manipulaciju – uvijek je nosila male, savršene suknje – izgleda moćno i seksi, i u isto vrijeme pokriveno. No, peta sezona u ovom segmentu donosi zaokret. Claire će u novoj sezoni doslovno zasući rukave i obući hlače.

>> 7 puta kada se Claire Underwood zamalo iskreno nasmijala

Skice dizajnera Kemala Harrisa za kostime Claire Underwood

> > Kako je Putin dobio svog serijskog dvojnika

Kao što vjerojatno znate, tvorac serije Beau Willimon napustio je seriju nakon četvrte sezone, a zamijenio ga je tandem kojega čine Melissa James Gibson i Frank Pugliese, koji su se od treće sezone brinuli za scenarij. Mnogi su se fanovi zbog toga i pitali je li vrijeme da se Kuća od karata privede kraju, s obzirom na odlazak Willimona. Kako god, još je mnogo otvorenih pitanja koje će Gibson i Pugliese morati bar djelomice zatvoriti prije kraja. Kuća od karta dostupna je na Netflixu.

Komentiraj

Komentara