House of Cards: Claire Underwood s prijestolja najavljuje datum premijere posljednje sezone (FOTO)

Nakon prvih fotografija sa seta i prvog teasera, vrijeme je za nove vijesti o novoj sezoni serije House of Cards. Popularna Netflixova serija, koja će u svom šestom i posljednjem nastavku izaći bez dosadašnje zvijezde Kevina Spaceyja, polako završava post-produkcijske procese i približava se datumu premijere. Zbog raznih turbulencija koje su pogodile seriju zbog Spaceyjevih skandala, došlo je do određenih promjena u narativu, a ključna se odnosi na glavno lice nove sezone.

>> House of Cards: Prvi pogled u šestu sezonu, Robin Wright je na svome u Ovalnom uredu (FOTO)

Bez Franka, pratit ćemo samo i isključivo Claire Underwood – nakon napete završnice pete sezone, Claire je preuzela vlast i sjela u fotelju Ovalnog ureda. Nova je sezona najavljena novim posterom, koji opako podsjeća na poster sad već daleke prve sezone, na kojem Frank sjedi na prijestolju, odnosno na Lincolnovoj stolici. Uloge su se sada zamijenile.

Bit će itekako zanimljivo otkriti kako su se producenti ‘riješili’ Spaceyja, na koji će način prikazati njegov odlazak/nestanak, te kako će izgraditi narativ nove sezone bez njegove važne uloge. Kako god bilo, ne sumnjamo u Robin Wright. Zapravo, možemo sa sigurnošću zaključiti da između nje i Spaceyja nije bilo pretjerano velikih razlika: pogleda li se šira slika, Wright ga je u mnogim slučajevima nadmašivala i zasjenjivala. Stoga, vjerujemo da nas šesta i posljednja sezona neće razočarati, a Wright je svojevrsna garancija toga. No, sve ćemo saznati kroz par mjeseci: nova sezona serije izlazi 2. studenog!

>> The Deuce: Bez obzira na kontroverze oko Jamesa Franca, uskoro stiže druga sezona! (VIDEO)

Komentiraj

Komentara