How to Sell Drugs Online (Fast): Ako ste ovo guglali, već ste napravili grešku

Kako bi ponovno osvojio svoju bivšu djevojku, srednjoškolac Moritz počne prodavati ecstasy online iz svoje sobe – i postane jedan od najvećih europskih dilera. Ukratko, ovo je priča nove njemačke serije How to Sell Drugs Online (Fast) koja je žanrovski opisana kao komedija-drama o odrastanju. Zasad ima jednu sezonu koja se sastoji od šest epizoda i može se gledati na Netflixu, a obnovljena je za drugu sezonu koja se očekuje 2020. godine.

TEMELJI SE NA ISTINITOJ PRIČI

Smještena u fiktivni njemački gradić Rinseln, How to Sell Drugs Online (Fast) ispričana je iz perspektive 17-godišnjeg srednjoškolca i outsidera Moritza Zimmermana, a priča koju priča temelji se na istinitoj priči o dečku poznatom pod imenom Maximilian S. koji je uistinu prodavao drogu online iz Leipziga. Za razliku od stvarnosti gdje je Maximilian sam bio u poslu, u seriji Moritzu pomaže njegov najbolji prijatelj Lenny.

 

DILANJE ZBOG DRAGE

Kako bi osvojio natrag srce svoje bivše cure Lise Novak koja se netom vratila iz Amerike nakon godinu dana i ostavila ga, Moritz, uz pomoć svog prijatelja Lennyja, postane uspješan diler na dark webu. No dečkima to nije dovoljno i odluče preseliti svoj biznis na dobri stari internet, te naprave stranicu pod imenom MyDrugs. Naravno, ubrzo stvari izmaknun kontroli i Moritz i Lenny moraju se nositi s posljedicama dilanja droge.

GENERACIJA Z

How to Sell Drugs Online (Fast) izvrsno je snimljena i pravi je eye-candy. Prikazuje generaciju Z i njihov odnos prema tehnologiji i suživot s njom. Društvene mreže, ovisnost o  lajkovima, društveni život koji se temelji na online odnosima… sve što čini geneaciju Z inovativno je prikazano u njemačkoj seriji. Uz to, glazba je izvrsna, a glavni glumac Maximilian Mundt nevjerojatan je u svojoj ulozi autsajdera i luzera Moritza Zimmermanna koji se pretvara u drug lorda. Preporuka!

>> NEM Zagreb: Prijavi svoj scenarij i osvoji 5000 eura

Komentiraj

Komentara