Hulu kopira Netflix- Casual sezona 4 bit će dostupna cijela

Četrvtu, a ujedno i posljednju sezonu serije Casual, streaming servis Hulu odlučio je na svoj servis staviti cijelu, odnosno svih osam epizoda. Takav način prikazivanja sezone inače nije svojstven za Hulu koji prikazuje epizodu na tjednoj bazi, za razliku od streaming servisa Netflix.

Naime, Hulu je objavio kako će svih osam epizoda četvrte sezone serije Casual biti dostupne od utorka, 31. siječnja. Dramska komedija Casual, serija Jasona Reitmana o neženji kojem se usele friško razvedena sestra i njezina kći tinejdžericas s Michaelom Watkins i Tommyjem Deweyjem u glavnim ulogama, prvi se puta emitirala na Hulu u listopadu 2015. Prva sezona bila je nominirana za  Zlatni globus u kategoriji za najbolju seriju  – mjuzikl ili komediju.

>> The Handmaid’s Tale – detalji o drugoj sezoni (+TRAILER)

Hulu

>> Nove serije u Pickbox videoteci

Treća sezona završila je s nekoliko cliffhangera – Alex je upravo otkrio da je Rae trudna nakon što su proveli jednu pijanu noć zajedn, Val je otkrila da je Laura spakirala svoje kofere i otišla u Sacramento, te živi sa svojom hippie bakom Dawn  (Frances Conroy).

Komentiraj

Komentara