I Know This Much Is True… Ruffalo is back (VIDEO)

Znate ga putem Avengersa kao Hulka, Michaela Rezendesa u Spotlightu, Dave Schultza u Foxcatcheru ili kao onog lika koji je slučajno objavio prvih petnaest minuta filma Thor: Ragnarok jer ne zna ugasiti Instagram Live. Prilično kul lik. Ruffalo se ovaj put vraća na male ekrane kroz šest epizoda serije, a prema traileru izgleda da ćemo nestrpljivo svaki tjedan čekati novu epizodu.

Što nam to novo HBO donosi?

Mini serija I Know This Much Is True se temelji na istoimenom romanu Wallya Lamba iz 1998. godine te prati likove Thomasa i Dominicka Birdseyja, braći blizancima od kojih je Thomas shizofreničar. U kratkom traileru, za kojeg možemo reći i da je teaser trailer, možemo vidjeti da zaplet pokreće činjenica da im je majka u bolnici te da se netko mora brinuti za Thomasa koji može normalno funkcionirati, ali ima izljeve bijesa, sukobljava se s policijom te bježi od brata bez obzira na to što su na brzoj cesti.

Dominick kao zdrava osoba (koliko to netko u ovakvoj situaciji može biti) posjećuje liječnicu koja mu pomaže shvatiti kakvu ulogu on ima u bratovom životu. Nećemo Vam otkriti spoilere, ali ako ne možete dočekati seriju, u knjizi je spas.

Kad očekujemo prvu epizodu?

Serija je još u fazi postprodukcije, ali svoju premijeru trebala doživjeti 27. travnja 2020. Naravno, s novonastalom situacijom i koronavirusom, postoji mogućnost kao i s velikim brojem drugih serija da se taj datum pomakne, ali ćemo sve saznati na vrijeme. Dotad, pomozite svima kojima treba pomoć i perite ruke. You detty pig (get the reference? Bravo).

Piše Mejdi Miljković

>> Pickbox NOW je besplatan dok se situacija ne smiri… Pogledajte novu BBC-jevu seriju Pale Horse

Komentiraj

Komentara