Ian Armitage izabran za ulogu mladog Sheldona Coopera u serijskom prequelu TBBT-a

Iako službenih potvrda još uvijek nema, neslužbenih informacija o prequelu najgledanije humoristične serije današnjice – Teorije velikog praska (The Big Bang Theory), sve je više. Ne samo da su fanovi ovog serijala uzbuđeni zbog (službeno nepotvrđenih, ali poprilično vjerojatnih) novih sezona kojih će navodno biti još minimalno dvije, već su ih razveselile i vijesti o mogućem novom, ali povezanom serijskom projektu kojem je namjera pratiti život i odrastanje mladog Sheldona Coopera (kojeg je proslavio višestruko nagrađivani Jim Parsons). Vijesti su užarile društvene mreže i pokrenule lavinu nagađanja o potencijalnim glumcima i glumicama, ali i o samoj radnji i ostalim idejama vezanima uz projekt koje do danas nisu poznate. Najnovije informacije koje prenose Variety i Hollywood Reporter izvještavaju o konačnom odabiru ne samo glumca koji će utjeloviti malog Sheldona, već i glumice koja će glumiti njegovu majku.

>> TEORIJA VELIKOG PRASKA: ŠUŠKANJA O DVIJE NOVE SEZONE SVE GLASNIJA

>> 10 STVARI KOJE NISTE ZNALI O TEORIJI VELIKOG PRASKA

Čudo od djeteta – mladog Sheldona Coopera koji je na fakultet krenuo s 11 godina, a doktorat stekao s 16, glumit će osmogodišnja zvjezdica u usponu, Ian Armitage, koji se pojavljuje u ulozi Ziggyja Chapmana u dramskoj seriji Big Little Lies gdje glumi uz bok Reese Witherspoon i Nicole Kidman, a iskustvo pred kamerom stekao je i sudjelujući u dječjem reality showu Little Big Shots, ali i snimajući i objavljivajući na Youtubeu vlastite kazališne kritike. Ulogu njegove mlade majke, koju u TBBT-u glumi Emmyjem nagrađena Laurie Metfcalf, navodno je dobila glumica Zoe Perry kojoj je, zanimljivo, u stvarnome životu majka upravo serijska Sheldonova majka – sama Metfcalf.

>> CBS U TAJNOSTI PRIPREMA SITCOM O MLADOM SHELDONU COOPERU?

Ian Armitage i Zoe Perry – budući Cooperi?

Serija koja bi se, navodno, trebala zvati jednostavno Sheldon, opisana je kao obiteljska komedija snimljena jednom kamerom, a vijesti o ovom projektu prate i usporedbe s jednom drugom izvrsnom serijom o jednom drugom izvrsnom dječaku – Malcomu u sredini (Malcom in the Middle). Centar bi serije trebao biti mladi genijalac koji će u prvoj sezoni brojati tek 10 godina, a njegovo će se odrastanje u Texasu pratiti kroz odnose sa sestrom blizankom Messy (za koju se još ne zna tko će ju glumiti), starijim bratom Georgeom, majkom Mary Cooper koja je izrazito pobožna evangelistica te s odsutnim ocem alkoholičarom. Zanimljivost vezana uz ovaj projekt je i svesrdna podrška osoba koje su sudjelovale i još uvijek sudjeluju u originalnoj seriji, pa će se tako Parsons navodno angažirati kao izvršni producent na projektu o životu lika kojeg je proslavio svojom izvanrednom glumom, a u tom će mu se pothvatu pridružiti ko-kreatori TBBT-a Chuck Lorre i Bill Prady, kao i showrunner Steve Molaro. Nova bi humoristična serija trebala imati 13 epizoda u prvoj sezoni za koju još uvijek nije naručen pilot, iako se, očito, u pozadini obavljaju sve potrebne preradnje kako bi se projekt mogao izrealizirati. Oko cijele priče već najmanje četiri mjeseca pregovaraju CBS i Warner Bross TV koji bi ove godine trebali potpisati novi ugovor o suradnji koja se odnosi na TBBT i nove sezone oko čijih se detalja još uvijek raspravlja prije formalnog zaključenja ugovora, što je najvjerojatniji razlog izostanka službenih potvrda i o novom projektu. Čekamo daljnji razvoj situacije i navijamo za što brži završetak pregovora u korist fanova!

>> TBBT: GLUMCI SE ODRIČU DIJELA HONORARA U KORIST GLUMICA

Komentiraj

Komentara