Igra prijestolja 6: Naslov i kratak sadržaj prve epizode

O, HBO, kako su samo vješti u zagrijavanju fanovske mase… Uoči početka šeste sezone Igre prijestolja upravo su objavljeni naslov i kratak sadržaj prve epizode. Naslov: Crvena žena. Kratak sadržaj: “Jon Snow je mrtav. Daenerys upozna snažnog muškarca. Cersei ponovo vidi svoju kćer.”

>> Igra prijestolja: Svi zaslužujemo smrt (VIDEO)

Da, to je to, uopće se ne zafrkavamo. Svejedno, malo ćemo analizirati. Crvena žena vjerojatno je Melisandre. S obzirom na njezine dosad već viđene sposobnosti, ne bi nas nimalo čudilo da spomenutog Jona Snowa vrati iz mrtvih u nekom obliku. A možda je sve skupa krivi trag. Ni to nas ne bi čudilo.

>> 8 zgodnih glumaca koji su vegani

Rečenica s Dany ne znači ama baš ništa. Oko sićušne, iako superjake Majke zmajeva, uvijek je neki snažan muškarac, ali ćemo pretpostaviti da ovaj konkretno dolazi iz svijeta Dothrakija, kao i pokojni joj muž, koji su je opkolili na kraju pete sezone. Rečenica o Cerseinoj kćeri je pak totalno okrutna: Cersei će zapravo vidjeti svoju malu Myrcellu mrtvu, kad Jaimie donese njezino tijelo u Kraljev grudobran. Naravno, ni u čemu ne moramo biti u pravu. Još malo.

Komentiraj

Komentara