Conor McGregor reacts after defeating Jose Aldo during a featherweight championship mixed martial arts bout at UFC 194, Saturday, Dec. 12, 2015, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)

Igra prijestolja 7: Glumačkoj ekipi pridružio se Conor McGregor, zvijezda UFC-a

Conor McGregor, jedan od popularnijih i uspješnijih UFC boraca, pridružit će se bogatoj glumačkoj postavi u novoj, sedmoj sezoni Igre prijestolja. McGregorovo sudjelovanje u novoj sezoni serije potvrdio je i predsjednik UFC-a, Dana White, izjavivši kako je to odličan potez. Kao što je i sam White rekao, već se neko vrijeme iza kulisa pričalo o mogućem angažmanu McGregora, te su na tom tragu fanovi diljem interneta spekulirali o ulozi koja bi mogla pripasti višestrukom prvaku u raznim borilačkim disciplinama i kategorijama. Pretpostavljalo se da će McGregor dobiti ulogu u kojoj će se sukobiti s Gregorom Cleganeom, poznatijim i kao Planina (The Mountain). Međutim, prema posljednjim informacijama, izgleda da će irskom borcu pripasti jedna malo drugačija uloga.

>> IGRA PRIJESTOLJA: INFOGRAFIKA NEDOVOG OBEĆANJA

011316-ufc-conor-mcgregor-pi-mp-vresize-1200-675-high_-251
Conor McGregor – višestruki prvak u raznim disciplinama i kategorijama

Prema stranici Watchers on the Wall, Conor McGregor bi trebao dobiti ulogu u posadi Eurona Greyjoya, novog kralja Željeznog otočja. Brod na kojemu bi se trebao naći McGregor poznat je kao Tišina, zbog toga što Euron članovima svoje posade oduzima pravo govora i to na poprilično doslovan način – reže im jezike. Nagađa se da će McGregor glumiti jednog od članova posade, a na njegovu ćemo izvedbu, nažalost, morati pričekati još neko vrijeme. Produkcija nove sezone je u svojoj ozbiljnoj fazi, a sedma sezona Igre prijestolja ipak će izaći nešto kasnije od prethodnih, tako da će fanovi moći vidjeti McGregora u akciji tek početkom ljeta iduće godine.

>> 11 SERIJSKIH NASLOVA KOJI NA MALE EKRANE STIŽU OVOG PROSINCA

Komentiraj

Komentara