Igra prijestolja: Boli duša (SPOJLER)

Tri su bića noćas u Igri prijestolja poslana, nadamo se, na neko bolje mjesto. Za jedno nam je žao, ali ne možemo reći da ronimo suze. Za dvoje… Eh, ova nam serija fakat zna povremeno slomiti srce. Spojleri su na redu.

>> Igra prijestolja: Dočekali smo… (SPOJLER)

Još uvijek u ovoj sezoni nismo vidjeli ništa zanimljivo od Arye, pa se to nije promijenilo ni noćas. Dany je poslala Joru da si traži lijek za svoju bolest. Varys je doživio šok od sljedbenice Gospodara svjetla. Theon i Yara morali su pobjeći iz vlastita doma zbog Eurona, ali su barem pokupili najbolje brodove. Sansa nastavlja biti veličanstvena zbog sljedeće rečenice Maloprstom: “Jesi li znao za Ramsayja? Ako nisi, onda si idiot. Ako jesi, onda si mi neprijatelj.”

>> GoT: 5 stvari koje treba znati o svećenici Kinvari

Ništa od ovoga nije nas, naravno, ojadilo. Ubio nas je u pojam razvoj događaja oko Brana. Nakon što on ode u još jednu viziju u prošlosti Trookim Gavranom, njihovo je malo sklonište napadnuto. Noćni kralj i njegova vojska smaknu Gavrana i Branova strahovuka Summera (neeeeee!!!), a jedino što ih drži da se ne dokopaju Brana i Meere je Hodorovo čuvanje vrata. U cijelom tom kaosu Bran se prebacuje iz sadašnjeg u prošlog Hodora (Wyllisa), on ga svojim upadom zapravo pretvori u odanog idiota, a na kraju je kriv i za njegovu smrt kad ga bijela vojska rastrga. Nije fer.

Komentiraj

Komentara