Igra prijestolja: Mračan teaser najavio sukob leda i vatre (VIDEO)

Fanovi odbrojavaju dane. Nedugo nakon što je putem službenih stranica najavljen mjesec izlaska osme i posljednje sezone Igre prijestolja, na istim je stranicama objavljen i novi teaser koji na intrigantan i pomalo jeziv način najavljuje ono što očekujemo već neko vrijeme.

>> Igra prijestolja: Za kraj serije, producenti su snimili specijal i ponovno okupili cijelu ekipu

Naravno, to je sukob leda i vatre. S jedne strane, Kralj noći i njegova armija hodajućih mrtvaca i utvara, koje – nemojmo zaboraviti – prati ili, bolje rečeno, predvodi Daenerysin zmaj. S druge strane, (za sad) fragmentirano mnoštvo ljudi, saveza, armija, pojedinaca. Od prve epizode prve sezone, očekujemo izlazak Bijelih hodača na scenu. Teaser poručuje da je napokon došlo vrijeme za konačnu bitku, koja će odlučiti sudbinu Westerosa.

Što se ishoda tiče, sve su mogućnosti i nemogućnosti otvorene. Na raspolaganju je širi set potencijalnih raspleta a ako nas je GoT nečemu do sada naučio, to je onda nepostojanje ikakvog čvrstog predviđanja. Do izlaska velikog finala ima nešto više od pet mjeseci – sezona stiže u travnju iduće godine. Do tada, možemo očekivati niz sličnih teasera, u iščekivanju sadržajnijih trailera koji će otkriti fragmente posljednje sezone.

>> 7 zaboravljenih serija koje smo obožavali

Komentiraj

Komentara