Igra prijestolja: Objavljen mračan i intrigantan teaser osme sezone, potvrđen i datum premijere! (VIDEO)

Nakon dugo vremena, ponovno su stigle vijesti iz Westerosa. Napokon! HBO je odlučio počastiti fanove jednom ranom video najavom, kojom je kompanija najavila datum premijere i otkrila fragmente posljednje sezone. Veliko je finale Igre prijestolja sve bliže, a objava teasera je dodatno zakuhala proces iščekivanja.

>> Igra prijestolja: Mračan teaser najavio sukob leda i vatre (VIDEO)

A gdje je Bran?

Teaser nas je, ukratko, ostavio bez daha. Pratimo Jona, Sansu i Aryju kako koračaju kriptama Winterfella. Jasne su reference na prošlost serije. Čuju se glasovi Neda Starka i Catelyne, dok Sansa i Arya prolaze kraj njihova groba. Čuju se znamenite fraze koje su oni izgovarali u ranijoj fazi priče. No, čuje se i glas Lyanne, dok Jon, pažljivo i pomalo uplašeno, prolazi kraj nje, njezinoga groba. Ipak, završetak teasera je onaj koji je dodatno nabrijao fanove: dolazak Zime i Kralja noći.

Teaser se ne upušta preduboko u sadržaj nove i posljednje sezone. Fokus je na predvodnicima obitelji Stark, na zapletene odnose s prošlošću, koji uvjetuju sadašnjost i usmjeravaju budućnost protagonista. Starkovi su ponovno zajedno: u Winterfellu. Ondje će se, izgleda, odvijati dobar dio priče osme sezone. U iščekivanju smo dužeg trailera, preko kojega ćemo doći u doticaj s konkretnim sadržajem. Teaser je ujedno i potvrdio datum izlaska velikog finala: premijera je 14. travnja!

>> Duga noć: U pripremi nova serija o svijetu Igre prijestolja, potvrđena glumačka postava

Komentiraj

Komentara