Igra prijestolja: Teaser otkrio kada izlazi osma, posljednja sezona (VIDEO)

Nakon dugo vremena, s HBO-a je stigla službena informacija koja će razveseliti mnoge fanove GoT-a. Već se nakon kraja sedme sezone, koja je po broju epizoda bila kraća od prethodnih, postavilo pitanje izlaska osme i posljednje sezone Igre prijestolja. Govorilo se, tako, da ćemo rasplet priče dobiti tek krajem ljeta 2019. godine, dok su oni optimističniji predviđali da bi premijera mogla biti zakazana početkom ljeta. No, s HBO-a je stiglo ugodno iznenađenje.

>> The Witcher: Netflix otkrio izgled Geralta iz Rivije, snimanje serije u tijeku (VIDEO)

Epizode osme sezone krenut će s izlaženjem mnogo ranije. Točnije – u travnju iduće godine. Vremenski okvir izlaska sezone se tako poklapa s periodom kada su gotovo sve dosadašnje sezone GoT-a izlazile. Vijest je objavljena u pratnji teasera, koji predstavlja svojevrstan sažetak ključnih momenata koji su obilježili dosadašnji razvoj serije.

Novi materijal nije uključen – ponuđen je pogled unatrag. Tako ponovno vidimo Neda Starka, Bitku kopiladi, nemilosrdne akcije Cersei… I dok točan datum izlaska za sad nije specificiran, očekuje se da bi svaka epizoda trebala – barem vremenski, po pitanju trajanja – imati karakteristike filma. Iako i to još treba službeno biti potvrđeno, posljednja bi sezona trebala imati 6 epizoda. U iščekivanju novih potvrda, preostaje nam da pogledamo kratki teaser i zaključimo da zima dolazi na proljeće.

>> Legend of Zelda: U pripremi serija o kultnoj video igri, producirat će Adi Shankar?

Komentiraj

Komentara