Igra prijestolja: Trailer ruši rekorde, George Martin ne zna kako će serija završiti

Groznica Igre prijestolja se približava vrhuncu. Objava službenog trailera kojeg su fanovi iščekivali već neko vrijeme, izazvala je pravi medijski potres. Pogotovo u matičnoj kući serije, gdje je novi trailer u 24 sata pogledan više od 81 milijuna puta. Najava velike finalne sezone je postala najgledaniji trailer HBO-a.

>> Igra prijestolja: Osma sezona donosi najveću i najdužu bitku ikada, ruše se rekordi Gospodara prstenova

Druga je zanimljiva vijest stigla iz drugog smjera. George R.R. Martin je u recentnom intervjuu izjavio da ne zna kako će serija završiti. Pisac je rekao da se u potpunosti distancirao od osme sezone i da nije ni pročitao scenarij, ni popratio proces snimanja. Martin je već neko vrijeme posvećen završavanju nove knjige, koju fanovi čekaju već jako dugo.

Ipak, veliko bi finale trebalo imati veze s Martinovom originalnom idejom. Iako se serija udaljila od knjiga, budući da ih je “prestigla” i nastavila svojim putem, Benioff i Weiss bi se trebali držati zamišljenoga kraja kojeg im je Martin ugrubo skicirao prije samog početka snimanja serije. No, to ne znači da će Martinove knjige završiti na isti način: već sada postoje razlike, a one bi se trebale i pojačati u završnoj sezoni i nadolazećim Martinovim knjigama. Posljednja sezona GOT-a kreće 14. travnja.

>> Into The Badlands: Sve što morate znati o brutalno dobroj seriji o postapokalipsi

Komentiraj

Komentara