Igra prijestolja: Za kraj serije, producenti su snimili specijal i ponovno okupili cijelu ekipu

Za kraj serije, za cijelu ekipu i, naravno, za fanove. Tako bi se nekako mogla sažeti ideja producenata Igre prijestolja, koji su odlučili priuštiti seriji jedan upečatljiv završetak. Kraj sage poput GoT-a će teško pasti mnogim gledateljima, budući da je riječ o zaista epskoj priči čija su razgranatost i bogatstvo, kao i jedinstveni likovi, fanove ‘navukli’ i ‘uvukli’ u Martinov fantasy svijet od kojega se ponekad teško odvojiti.

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

Sean Bean je spojlao

Riječ je o utjecajnom i značajnom pop-kulturnom fenomenu, te su stoga i sami producenti odlučili na specifičan način zaokružiti dugogodišnji rad. Okupili su cijelu ekipu GoT-a i snimili ‘specijal‘. Susret je vodio Conan O’Brien, a vijest o snimanju specijala iscurila je zbog – Seana Beana. Glumac je uranio s objavom, nakon čega je i HBO potvrdio da je specijal uključen u DVD izdanje, koje će izaći nakon što posljednja sezona proleti malim ekranima.

Dakle, po svemu sudeći, specijal neće biti prikazivan odmah nakon posljednje epizode. Fanovi će za to morati pričekati još malo. Bit će svakako zanimljivo vidjeti sva lica na jednom mjestu, ona koja će preživjeti nadolazeće bitke i turbulencije, kao i ona lica koja su seriju napustila još davnih dana. Na radost fanova koji nikada nisu prežalili odlazak Seana Beana, pružit će se barem minimalna mogućnost utjehe. Kao što je najavio teaser-iznenađenje kojeg je HBO nedavno objavio, posljednja sezona stiže na proljeće, iduće godine.

>> Igra prijestolja: Teaser otkrio kada izlazi osma, posljednja sezona (VIDEO)

Komentiraj

Komentara