Imperij/FOX

Imperij: 4. sezona počinje na Fox-u

NAJPOZNATIJA OBITELJ U HIP-HOP INDUSTRIJI SUOČAVA SE S NAJVEĆIM IZAZOVOM DO SADA! 

Serija Imperij (Empire), koja je do sada osvojila mnogobrojne nominacije za najprestižnije televizijske nagrade, kao i nagrade Emmy i Zlatni globus, od 6. listopada u 20:00 h kreće s prikazivanjem nove četvrte sezone na kanalu FOX. U protekloj godini, serija je osvojila nominaciju za nagradu Zlatni globus u kategoriji najbolje dramske serije, dok je glavna glumica Taraji P. Henson koja u seriji utjelovljuje strogu Cookie, osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Za ovu ulogu, Taraji je osvojila i nominaciju za nagradu Emmy u kategoriji za najbolju glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji. Pored glumačkih nagrada, sama serija osvojila je i nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Grammy u kategoriji za najbolji soundtrack za seriju, a nedavno je osvojila čak 7 nominacija za nagradu NAACP Image Awards koja uključuje i nominaciju za najbolju dramsku seriju.

>> 7 pravih mafijaša u Carstvu poroka

Već je poznato kako su u seriji “Imperij” gostovale neke od najvećih glumačkih i glazbenih zvijezda današnjice uključujući Mariah Carey, Tayea Diggsa, Phyliciu Rashad, Chrisa Rocka, Aliciu Keys, Marisu Tomei, Naomi Campbell, Ludacrisa, Adama Rodrigueza, Rosie O’ Donnella i Andrea Roya. U četvrtoj sezoni taj niz se nastavlja.

Brižnu medicinsku sestru sumnjive prošlosti koja brine o ozlijeđenom Luciousu utjelovit će filmska ikona Demi Moore, a osim nje u četvrtoj sezoni pojavit će se i dobitnik nagrade Oscar – Forrest Whitaker. On će glumiti hitmakera Eddieja koji je Luciousa učinio slavnim, a imat će i velik utjecaj na njega u nadolazećim epizodama.

Ova snažna drama o obiteljskoj dinastiji Lyon koja posjeduje glazbenu kompaniju Empire Entertainment vrijednu milijarde dolara, djelo je autora nominiranog za nagradu Oscar – Leeja Danielsa i dobitnika nagrade Emmy, Dannyja Stronga. Na čelu kompanije je nevjerojatno talentirani umjetnik i nekadašnji kriminalac Lucious Lyon (Terrence Howard) čiju tvrtku neprestano ugrožava njegova obitelj – bivša supruga Cookie (Taraji P. Henson) te sinovi Jamal (Jussie Smollett), Hakeem (Bryshere Y. Gray) i Andre (Trai Byers).

>> Dostojni prezira: 6 zlikovaca u serijama koje volimo mrziti

U tom glamuroznom i katkad opasnom svijetu hip-hop glazbe, borba za tron nikad nije bila uzbudljivija, što su gledatelji mogli vidjeti na kraju treće sezone kada je Lucious stradao u automobilskoj eksploziji za koju je kriv njegov sin Andre. Nakon tri mjeseca, Lucious se budi u bolnici okružen zabrinutom obitelji, no on ne prepoznaje nikoga od njih. Vlast Empire Entertainmenta, sada je u rukama Andrea, no koliko dugo?

Komentiraj

Komentara