Imperij: Čašica otrova (SPOJLER)

Imperij se noćas smanjio za dva člana ekipe. O, da, dvije su osobe platile glavom, jedna ubojstvom, druga forsiranim samoubojstvom. Tko je u pitanju doznat ćete kad odlučite želite li biti spojlani ili ne. Ako ne – vidimo se na nekom drugom Serijskom mjestu.

>> Imperij: Čije su to potpetice? (SPOJLER)

Mimi je noćas vidjela snimke Camille s Hakeemom i, logično, prilično se uzrujala, osobito zbog Camilline uloge u vlasništvu Empirea. Camilla je, ne bi li smirila suprugu, Mimi ponudila čašicu – u kojoj je bio otrov. Nakon toga je bilo lako uprizoriti ubojstvo utapanjem. Problem riješen?

>> Nove sezone za Imperij, Scream Queens, Jessicu Jones…

Nimalo. Lucious je snimio Camillin zločin i ponudio joj dvije opcije: ili će u zatvor ili će progutati isti otrov kao Mimi. Nije podlegao njezinu preklinjanju da je ustrijeli, pa je Camilla nagnula čašu. Ekran se zacrnio prije nego smo se uvjerili da je manipulatorica doista mrtva, ali nas uvjeravaju da jest.

Hoće li ove dvije smrti olakšati Lusciousu povratak na tron? Teško. Hakeem neće lako prepustiti direktorsku fotelju. A tu je i novinarka Harper Scott, koja bi trebala pisati objektivan članak o velikom Lyonu, ali nije sigurno da će to tako biti. Čekamo, gledamo.

Komentiraj

Komentara