EMPIRE: Pictured L-R: Bryshere Gray and Taraji P. Henson in the "Death Will Have His Way" spring premiere episode of EMPIRE airing Wednesday, March 30 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2016 Fox Broadcasting Co. Cr: Chuck Hodes/FOX

Imperij: Čije su to potpetice? (SPOJLER)

Skoro četiri mjeseca nakon što smo odgledali zimsko finale druge sezone Imperija, serija se noćas napokon vratila s novom epizodom. I, što nas je dočekalo? Nećemo napisati ni riječ dok ne upozorimo na spojlere. Slijede spojleri.

>> Imperij: Povratak otpisane

FOTO: Hakeem na strani Camille. Ili samo na svojoj strani?

Kao što smo se i pribojavali, Rhondino i Andreevo dijete nije preživjelo njezin pad niz stepenice. Rhonda nije ozbiljnije ozlijeđena, ali gubitak bebe strašna je tragedija za sve. I nikakav to provalnik nije bio u kući, jer nitko nikad nije čuo za provalnika koji išeta s mjesta zločina na potpeticama s crvenim potplatom. Očiti je odgovor da je Rhondu niz stube gurnula Anika, toliko očit da u njega uopće ne vjerujemo. Tko onda?

>> Imperij: Hakeem pištoljem na Luciousa (VIDEO)

Drugi noćašnji zaplet bavi se Luciousovim gubitkom kontrole u tvrtki: Cookie napadne Hakeema – i metlom i torbicom – zbog izdaje obitelji, tješi Luciousa, prijeti Camilli. Hakeem sad zna i da je njegov otac ubio Bunkieja, jer mu Lucious to sam prizna, uz poziv da Hakeem ubije njega, jer ako to ne učini Lyon senior smaknut će svog odmetnutog sina. Pomirenje nije na vidiku, ali je nova epizoda srećom već sljedećeg tjedna.

>> Nove sezone za Imperij, Scream Queens, Jessicu Jones…

Komentiraj

Komentara