Imperij: Metak u trbuh (SPOJLERI)

Oni koji ne žele doznati tko je završio s metkom u trbuhu u najnovijoj epizodi Imperija morat će odmah odustati od čitanja nastavka. Oni koji nemaju ništa protiv spojlera – dobrodošli u još jednu “imperijalnu” eksploziju.

>> Nove sezone za Imperij, Scream Queens, Jessicu Jones…

U predzadnjoj epizodi druge sezone s potencijalno fatalnom ranom završio je srednji sin Lyon. Jamal je stao na put metku namijenjenom svom ocu Luciousu, i to unatoč tomu što mu je otac prije toga u epizodi izgovorio jednu od najodvratnijih rečenica koje smo ikad imali čuti: “Ja ću slaviti na dan kad ti umreš od AIDS-a.”
Jamal će preživjeti: to znamo jer u najavi finalne epizode stoji da će momak doživjeti nešto što će ga nagnati i da pauzira glazbenu karijeru. Možda se i malo makne iz očeve sfere. Mi sigurno ne bismo bili tako benevolentni prema gadu.

>> 24: Legacy imat će 12 epizoda, naručena i serija s Lennyjem Kravitzom

Metak koji je pogodio Jamala, uzgred, ispalila je Freda, koja je napokon shvatila tko joj je ubio oca. Do čega će dovesti njezin pokušaj osvete? Je li zauvijek osujećena? Nekako nam se čini da će se najskorija budućnost serije ipak koncentrirati na Luciousovu mamu Leu, koja je na samom kraju stala pred kamere. Jedva čekamo čuti što ta sve ima za reći.

Komentiraj

Komentara