Imperij: Propala svadba, šok-svadba, pad s balkona (SPOJLER)

Nitko nije bio toliko naivan da očekuje kako će se druga sezona Imperija pozdraviti tiho i mirno i da ćemo bezbrižno čekati jesen. Što god mi, međutim, unaprijed zamišljali, obitelj Lyon i pridruženi članovi uspjeli su nas šokirati. Spojleri, spojleri.

>> Imperij: Metak u trbuh (SPOJLERI)

Jamal je preživio prošlotjedni metak i to je otprilike jedino što nas nije šokiralo u noćašnjem finalu. Doduše, nismo se previše iznenadili ni što se Hakeem i Laura na kraju nisu vjenčali: malo koja cura ne bi zbrisala kad joj se buduća obitelj potuče pred oltarom.

>> Jimmy Fallon napravio parodiju na seriju Imperij

Naime, tučnjava izbije kad Anika na svadbi dobije poziv da svjedoči protiv Luciousa. Dok Laura bježi, Lucious se odluči oženiti bivšom zaručnicom – i majkom Hakeemova djeteta – kako ona ne bi mogla svjedočiti na sudu protiv njega.

U ovoj smo epizodi doznali i da je Tariq Luciousov polubrat. Lucious je Aniki otkrio da zna kako je ona gurnula Rhondu niz stube. Do kraja epizode toga je postala svjesna i Rhonda. Nakon što su se njih dvije počupale, na ljetnu pauzu otišli smo ne znajući jesu li obje ili samo jedna (a možda nijedna) u tom čerupanju pale s balkona 30. kata. Imperij je i dalje imperijalan.

Komentiraj

Komentara