Inhumans: Iwan Rheon postaje problematični mutant u novoj Marvelovoj seriji

Iwan Rheon, glumačka zvijezda serija poput Igre prijestolja i Misfitsa, službeno je postao prvo poznatije lice nadolazeće Marvelove serije Inhumans. Kako stvari zasad stoje, Rheon bi trebao preuzeti vodeću ulogu serije i utjeloviti Maximusa, šarmantnog i inteligentnog mutanta koji je lojalan svome narodu, Attilanima, a pogotovo kralju, koji je ujedno i njegov brat. Međutim, u pozadini neupitne lojalnosti krije se Maximusova želja za krunom, a posljedično i želja za svrgavanjem vlastitog brata. Jeph Loeb, šef Marvel TV-a, pun je pozitivnih riječi i pohvala na račun talentiranog Rheona, koji je za Loeba savršen tip glumca za ulogu Maximusa. Njegove iznimne sposobnosti da istovremeno bude šarmantan, nepredvidljiv i neočekivano opasan su one osobine koje su potrebne kako bi se lik Maximusa oživio na pravi način, kaže Loeb.

>> URBAN MYTHS: IWAN RHEON NAJAVLJEN U ULOZI ADOLFA HITLERA

Glumiti izvrnutu ličnost za Rheona nije problem

Izvršni producent i scenarist serije Scott Buck, koji je između ostalih radova pisao za serije poput Dextera, Rima i Svi vole Raymonda, kaže kako je uzbuđen što će moći raditi s Rheonom i što će baš on odglumiti kompleksnu ličnost Maximusa koji je istobodno simpatičan, šarmantan, tragičan i zao. Za Rheona će ovo biti prvi veći nastup nakon briljantnog angažmana u Igri prijestolja, gdje je iskazao svoj talent glumeći notornoga Ramseyja Boltona, prevrtljivog i kompleksnog lika koji, sudeći prema riječima Marvelovaca, ima neke karakterne sličnosti s Maximusom.

>> TOP 10 SERIJSKIH PSIHOPATA

Marvel je još lani najavio ovu seriju koja bi trebala imati 8 epizoda. Producentsku i scenarističku palicu preuzima gore spomenuti Scott Buck koji s Marvelom već radi na seriji Iron Fist, dok će režija pripasti Roelu Reineu (Admiral, The Delivery). Serija će prvo izaći u kinima, nakon čega će se prebaciti na male ekrane. Naime, Marvel na ovom projektu surađuje s kompanijom IMAX, u čijim će se kinima puštati prve dvije epizode serije, te s platformom ABC, na kojoj će cjelokupna serija izaći. U kina će prve dvije epizode serije stići početkom devetog mjeseca. Nakon dva tjedna prikazivanja, serija stiže i na TV, a tada ćemo moći pogledati Iwana Rheona u akciji i vidjeti kako se snašao u novoj glumačkoj transformaciji.

>> PREGLED SVIH MARVELOVIH FILMOVA I SERIJA KOJE STIŽU U 2017. GODINI

Komentiraj

Komentara