Inhumans: Marvelova nova serija nije dobro počela

Marvelova serija Inhumans 01. 09. doživjela je svoju neslužbenu premijeru u IMAX kinima premijerom u SAD-u. Tom su prilikom prikazane prve dvije epizode sezone, a ostatak na male ekrane počinje stizati u petak, 29. rujna. Televizijska kuća ABC će tako emitirati osam epizoda serije koja dijeli kontinuitet s ostalim Marvel serijama.

>> Vodič kroz premijere serija za rujan 2017.

Serija se tako nastavlja na seriju Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., gdje je vrsta Inhumans prvi puta i uvedena u Marvel serijski svijet. Radnja serije fokusira se na Neljudsku kraljevsku obitelj i njene članove i probleme koji se pojavljuju u njihovim životima nakon vojnog udara.

U novoj seriji glumačku postavu čine: Eme Ikwuakor kao Gorgon,  Ken Leung kao Karnak, Anson Mount kao Black Bolt, Serinda Swan kao Medusa, Isabelle Cornish kao Crystal i Iwan Rheon kao Maximus. Svi zajedno tvore Neljudsku kraljevsku obitelj, a za prvu fotku iz serije zaslužan je EW.

>> Punisheru bi se mogao priključiti još jedan Marvelov super-heroj

Ipak, ono što seriju Inhumans izdavaja od ostalih Marvel serija je iznenađujuće loš primitak publike do sada. Iako je već prošlo pet dana, na stranici Rotten Tomatoes primili su samo 10 osvrta na seriju, a kvaliteta serije ocijenjena je sa nimalo zavidnih 0%, što ju čini još lošijom do Marvel’s Iron Fist, do sada, prema publici najlošijoj seriji iz Marvel asortimana. Na svojoj službenoj facebook stranici, Rotten Tomatoes jučer navečer objavili su ovu vijest.

>> 12 novih serija: bogata jesenja shema na Pickboxu

Nažalost, mi još uvijek ne možemo ni potvrditi niti negirati te recenzije, nego možemo samo čekati da serija i službeno krene s emitiranjem kako bismo se o (ne)kvaliteti uvjerili sami.

Komentiraj

Komentara