Inhumans potiho otkazani nakon jedne sezone

Iako nema službene objave, čini se kako je ABC odlučio potiho otkazati Inhumanse, nakon samo jedne sezone. Marvelova serija Inhumans u rujnu prošle godine doživjela je svoju neslužbenu premijeru u IMAX kinima u SAD-u. Tom su prilikom prikazane prve dvije epizode sezone, a nakon toga uslijedili su poprilično negativne kritike.

>> Inhumans: Marvelova nova serija nije dobro počela

Serija se nastavljala na seriju Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., gdje je vrsta Inhumans prvi puta i uvedena u Marvel serijski svijet. Radnja serije fokusira se na Neljudsku kraljevsku obitelj i njene članove i probleme koji se pojavljuju u njihovim životima nakon vojnog udara.

Glumačku postavu čine: Eme Ikwuakor kao Gorgon,  Ken Leung kao Karnak, Anson Mount kao Black Bolt, Serinda Swan kao Medusa, Isabelle Cornish kao Crystal i Iwan Rheon kao Maximus.

>> Shadowhunters 3: “Majka svih demona” dolazi (TRAILER)

Zbog negativnih kritika, tračevi o otkazivanju kolaju internetom već nekoliko mjeseci. No sada SpoilerTV ističe kako je ABC maknuo Inhumanse sa svojeg službenog press sitea. Ovo  nije izričito službena objava otkazivanja, no budućnost za Inhumanse nekako nije obećavajuća.

Za službenu potvrdu vjerojatno ćemo morati čekati još nekoliko mjeseci, no ako želite sezonu 2, sada je vrijeme da se priključite službenim fan stranicama Inhumansa.

Komentiraj

Komentara