Into the Badlands: Sezona 3

Drugi dio treće sezone serije Into the Badlands vraća se na male ekrane s novih osam epizoda 25. ožujka u 22.00 ekskluzivno na AMC kanalu.

Na pomolu je epska borba koja će okončati sve bitke. Posljednje poglavlje priče o postapokaliptičnom svijetu odmotat će klupko davno zakopanih tajni i otvoriti mogućnost za sklapanje novih savezništava.

Zarobljena Bajie pokušava objasniti Sunnyju da se Pilgrimu ne može vjerovati. Svjestan činjenice da je život njegova sina u igri, Sunny se pokušava izboriti s odlukom da pomogne Pilgrimu da otključa Meridian.

 

U međuvremenu, M. K. se još oporavlja od saznanja da je Sunny ubio njegovu majku i željan je osvete. Udovica, koju je Učitelj oteo, prisiljena je suočiti se sa svojom prošlošću. Moon kreće spasiti Lydiju od smrti koja joj prijeti nakon što je riskirala svoj život da bi ga spasila na bojnom polju.

Za AMC Studios seriju su kreirali izvršni producenti i pisci Alfred Gough i Miles Millar, a izvršni producenti su Stacey Sher i Michael Shamberg, nominirani za Oscar® zajedno s Davidom Dobkinom, Stephenom Fungom, Michaelom Tailorom, Karen Richards, Pacom Cabezasom i glavnom zvijezdom serije Danielom Wuom (Sunny). Osim njega, glumačku ekipu čine i Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M. K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) i Lewis Tan (Gaius).

Komentiraj

Komentara